Favoritmiddag

Här är receptet på våran middag igår.
Detta är en av mina absoluta favoriter.
Extra mycket hjärta finns i denna maträtten eftersom A (mamman till barnen jag var Au-Pair till) lagade detta till mig en av dom första dagarna jag var i Connectiut.
Åh vad jag saknar dom förresten..
Mina små pojkar..

Okej. Tillbaka till receptet.
Detta är vad du behöver:

Kryddiga italienska korvar
Skivade baby portabello mushrooms (vad heter det på svenska?)
Ärtor (jag använder gröna bönor)
Fjärilspasta
Parmesanost
Svartpeppar
Olivolja

Jag köper 6 (små) starkt kryddiga, färska italienska korvar.
Ta ur dom ur skinnet & smula ner dom med händerna.
Lägg i en stor (viktigt) stekpanna & fräs på i oivolja & krydda med svartpeppar.
Jag tycker om korven ganska krispig, så jag steker ett bra tag.
Ta sedan ur korven, lägg på en talrik på ett papper så överflödig olja sugs upp.
Lägg i svampen i samma stekpanna, häll i mer olivolja, krydda med mer svartpeppar & stek tills dom är gyllenbruna & mjuka.
Ta upp svampen. Lägg på en talrik med papper.
Stek på ärtor lite snabbt bara, eller i mitt fall gröna bönor, ta ur & lägg sedan åt sidan.
Detta gör jag enbart för att Andrew avskyr ärtor & det är mycket svårare att pilla bort, haha.
Undertiden har du kokat fjärilspasta. Dom ska vara aldente & du ska spara en kopp med pastavatten
Häll i pastan i samma panna du har stekt all korv osv i.
Rör om & tillsätt sedan pastavattnet, korven, svampen & ärtorna.
Krydda med extra svartpeppar & parmesanost.
Lägg på ett lock & låt det gotta sig i några minuter.

Sedan är det KLART!
Sjukt gott!




Kommentarer
Postat av: The translator

baby portobellosvamp



Kram

2011-02-15 @ 21:44:44
Postat av: The translator

baby portobellosvamp



Kram

2011-02-15 @ 21:44:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0