Cupcake?!

Igår hände något som chockade både mig & Andrew. Vi kollade på en film & i ungefär mitten, så åt dom tårta. Helt plötsligt fick jag ett galet sug efter riktig amerikansk tårta med buttercream & vanilla frosting. Jag som inte haft ett endaste sötsug under hela graviditeten! Eller jo.. Ahlgrens bilar ville jag ha ett par gånger i början, men det är allt. Jag tänkte på denna tårtan HELA filmen, så när slut-texten rullade bestämde jag mig för att gå iväg till närmaste konditori för att köpa tårta, haha. Sagt & gjort. Det blev dock ingen tårta eftersom jag inte ville köpa en hel paj för 6 personer, men det blev en cupcake som jag åt mer än halva av & tyckte att det var SÅ gott! Tänk om mitt sötsug äntligen kommit tillbaka! Ingen mer yogurt till lördagsfilmen. Det vore ganska härligt!

Kommentarer
Postat av: Michelle - med en prins i magen <3

Svar: jaa om lillskiten inte väljer att stanna två veckor extra ;) Hahha jag tycker de är både och, är inte van vid att han inte är hemma men jag sov skitbra i natt även fast han inte var hemma så ;)

2012-01-14 @ 15:55:53
URL: http://hannahmiichelle.blogg.se/
Postat av: Hannah

Åh cupcake! Vilken smak? Vanlig vanilj? :D

Förstår faktiskt tanken att ha ett sötsug igen kan vara trevligt. Det är något speciellt att ha nåt sött i handen framför en bra film.



Jag kommer vara i NY 9-21 feb. Du kommer vara galet gravid då eller kanske till å med ha en liten knatte i famnen men om du känner för å ses så kan du ju skriva en liten trudelutt i min blogg :D Om inte annat så köper jag gärna med mig något från Sverige om det är något du vill ha.

Kram!

2012-01-14 @ 17:17:22
URL: http://gingertea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0