BRING IT ON!

Jag har inatt samlat på mig NOLL timmars sömn.
August var uppe VARJE timme.
Han gjorde inte ett endaste litet undantag utan såg snällt till att vi sågs med jämna 60-minuters intervaller.
 
Ughhh..
 
Om 1 timme ska vi till tandläkaren & jag ser verkligen fram emot besöket.
Nej jag är inte ironisk!
Jag kommer få en hel timme, i en bekväm stol, ligga bakåtlutad & inte ha en bebis i närheten.
Det kommer att kännas som att jag är på SPA.
 

Kommentarer
Postat av: Hanna - Melkers mamma

Erik säger att om du har tur kanske du får lite lustgas oxå ;)

2012-07-12 @ 14:37:48
Postat av: Nathalie - Mamma till Melina

Åhh jag känner igen det där med somnbristen. Nattskräck är inte heller att leka med =/ Men, allt går ju över som tur är - nångång! ;)

2012-07-12 @ 16:26:06
URL: http://nathalier.blogg.se
Postat av: louise

Fy fan vilken terror!! Hoppas ni kan styra upp nåt tillsammans (du och Andrew) så att du får sova ikapp lite snart.. man behöver sova för att fungera. När min lille var pyttis så sov jag ofta i ett eget rum och så fick hans far "ta natten". Förstår att det inte alltid e så enkelt, särskilt inte om bebis vill äta, men jag undrar om inte lillen sov bättre bredvid sin far ibland eftersom han inte hade nån mat att erbjuda.. alltså inte luktade mjölk å så.. Fast då var han ju yngre än din plutt och August har antagligen vant sig vid att det är du som finns där om det är du som dragit det lasset hela tiden (?). Men en sovmorgon/egentid hoppas jag verkligen att du får inom kort!! Kram och kämpa på!

2012-07-12 @ 20:52:02
Postat av: Michaela

Så Louise här ovan & hennes sambo gjorde, gjorde även jag & min. & det fungerade väldigt bra. När jag fanns där så var min kotte alltid sugen på mat. Det var som att han åt fast att han inte var hungrig. han åt för att han var sugen & inte alls sådär trött. Tillslut fick vi tipset att sära på oss. och då gjorde vi så vissa nätter att jag sov i ett annat rum & det fungerade bra. i började var det lite svårt men då hade jag pumpat som min sambo gav. sen efter någon vecka flyttade vi in lill kotten till sitt egna rum (läs: han var då 6 mån, ungefär) så han fick sova där.
Nu har vi sån tur att våra rum ligger "ihop" med dörrana genom väggen. så dörren var uppen & barnvakten var på. Men han började sova väldigt mycket bättre om nätterna. vilket resulterade till en glad & pigg liten kille :)
Så försök att bryka era sov rutiner mönster så att han inte blir alldeles för fast vid dig... bara ett tips, hihi :) hoppas du får sova inatt. Lycka till :)

Svar: Jag kan tänka mig att det faktiskt skulle funka! Detta med mjölklukten gör inte detta lättare. Kanske blir det en soff-natt för mig snart ;) Tack så mycket för fna tips!
Jenny Lönnstam

2012-07-12 @ 23:54:45
Postat av: Nikita

Visst är det otroligt vilka konstiga saker man kan se framemot för att få lite egentid =)

Svar: haha ja verkligen!
Jenny Lönnstam

2012-07-13 @ 09:21:05
URL: http://nikital.blogg.se
Postat av: elinjosefine - lifestyleblogs

Känner igen det där! Vissa nätter är såååå bra, andra INTE ;) Och du har ju (tror jag) som mig, en man som jobbar mycket. T är en jättebra pappa men jag måste ju ta de mesta lasset när han jobbar.
Kämpa på!! Det kommer bli mer sömn :)

Min granne sa till mig att det var en lyx att stå i duschen själv när någon annan kolla till barnen. Nu förstår jag vad hon menar :)

Kramar

Svar: Jaa visst är det så! Ena dagen toppen andra dagen botten. Men det är väl det som är charmen? ;) Knäppt att man ser saker som förr var vardagliga tråkiga sysslor & måsten som ren lyx nu, haha :)
Jenny Lönnstam

2012-07-13 @ 13:52:19
URL: http://lifestyleblogs.se/elinjosefine

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0