Ni är så fina ♥

Återigen måste jag tacka er för att ni är så fina & stöttar så bra när jag har en fråga eller fundering!
Eller när ni blir glada för min skull, när något bra händer.
Det är helt otroligt vad ni fyller hjärtat mitt!

Lovar att skriva mer om Nashville & flytten snart.


Nu måste jag ta upp det där med amning.
Detta ämne är inte lätt alls & folk är ju tyvärr väldigt fördomsfulla samt fulla med åsikter.
Om man ammar bör man hålla det privat enligt dom flesta, om man inte ammar är man en "dålig" mamma som inte kan amma.
Bla bla bla..
Jag blir så trött!
Mind your own buissniess liksom.

Nåväl.
Jag känner mig mycket mer motiverad att amma offentligt när bebis behöver efter att ha gått igenom alla era bra kommentarer.
Det är ju som ni säger.
Amning är det mest naturliga som finns!
Jag håller verkligen med & har aldrig varit av annan åsikt. Men det är skönt att höra det från andra.

Massa fina tips fick jag så nu ska jag kika efter poncho, amningslinne & någon fin sjal jag kan bära med mig i väskan så jag kan dölja amnings-akten för omgivningen.
Tyvärr finns inte offentliga amningsrum & man kan inte gå in på toaletter, omklädningsrum osv hur som helst i New York i 30 minuter, så jag får försöka med små fik kanske.

Och bröstpump får jag ju faktiskt från mitt försäkringsbolag men jag vill verkligen inte börja pumpa än eftersom amningen funkar så otroligt bra.
Dumt att blanda in en flaska redan känner jag & jag tycker verkligen om att amma.
Men längre fram är det absolut en bra lösning!

Återigen -
Tack för att ni hjälper & ger råd ♥

Kommentarer
Postat av: Mickan, Gravid v. 37

Nämen ska ni flytta till Nashville!? Vad häftigt! :)



Ja, det här med amning verkar vara en väldigt het diskussion. Jag ska absolut amma om det nu fungerar, vilket jag innerligt hoppas att det gör. Det är ju ändå det bästa för barnet. Att amma offentligt tycker jag man borde få göra och inte behöva skämmas för. Det är ju så himla naturligt. Men är jag hemma och A tar hem en massa killkompisar så går jag ju inte direkt och sätter mig och ammar framför dem. :P



Jaa, fynd är alltid trevligt att göra. :)

2012-03-05 @ 10:52:16
URL: http://angel-like.com
Postat av: Dixie

Vad underbart att höra att det funkar så bra med amningen! Tror du tänker helt rätt ang att ev pumpa etc. August styr ju hur mycket han behöver äta, kroppen är HELT fantastisk. Det kommer komma jobbiga perioder när det känns som han äter HELA tiden dygnet runt (när dom hamnar i tillväxtperioder) för att uppa din produktion - men håll ut. Kroppen ställer in sig snabbt. Många bebisar blir också väldigt lata av att få flaska - maten kommer snabbare och det är "jobbigtare" att amma och dom vill ha flaska och så blir det en ond cirkel..

Vill tillägga, så ingen tar illa upp, att jag vet att det finns väldigt många som amningen inte funkar för, ett fåtal där det inte producerat tillräckligt osv. Då är det ju självklart likvärdigt med ersättning (vill inte ha någon trist amningsdiskussion, jag är ABSOLUT inte emot ersättning). Det kan självklart funka kanonbra att pumpa och ge flaska men jag resonerade så att det är skitmysigt att amma och så länge det funkar och är stabilt ville inte ja heller blanda in flaska och riskera att förvilla bebisen.

Älskar din blogg! Kram!

2012-03-05 @ 21:45:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0