Sparlåga & ny energi

Jag var helt utmattad Torsdag & Fredag så jag har gått på sparlåga. Inte fått någonting gjort förutom att storhandla. Jag anar att vårt försök att "skola in" August på barnpassningen gjorde honom extremt trött & gnällig. Eller så var det tänder..WHO KNOWS!?? Önskar ungen kunde prata. Vi har iallafall myst & tagit det himla lugnt hemma för allas bästa men jag har dock känt mig fruktansvärt lättretlig. Altså verkligen fruktansvärt (understruket i fet text med miljoners utropstecken inom parentes) lättretlig. Dumpade därför August & the papa i morse för 90 minuters yoga och gissa vem som kom ut helt glad, rofylld & positiv? Helt knäppt vad den där yogan kan göra under altså.
Nu tar vi oss an denna lördagen med ett leende! ❤


Kommentarer
Postat av: Trees, mamma i London

Harlig bild :D Du blir vigare o vigare nu, visste ar det en harlig kansla att se SKILLNAD!
Helt otroligt vad bra man mar efter yogan. Typ helt lyckorus-ig! ;)

Svar: Ja det är SÅ himla kul! Nu när jag kört så intensivt så ser jag verkligen skillnad! LOVE IT! :) Hur går det för dig? :) Har du tagit klasser?
jenny - mammaliv i Nashville

2013-04-06 @ 19:20:30
URL: http://mangofisk.se
Postat av: Maria, Livet med tre

Så skönt att du har något att åka i väg på en stund då du har en sådan dag. Låter underbart!
Önskar så att jag kunde få den tiden nångång..
Hoppas du får en fin söndag vännen!

Puss och kram!


Svar: Ja helt ovärderligt! Så himla glad att vi klurade ut det där med egentid osv. Puh! Önskar så innerligt att även du kunde få lite tid för dig själv.. <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-04-07 @ 08:13:04
URL: http://www.livetmedtre.wordpress.com
Postat av: Annso

Bra att du rår om dig själv finis. :)

Svar: <3 <3 <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-04-07 @ 11:20:52
Postat av: Åsa klint

Å va härligt<3 till helgen åkernjagbtill Vendela i Oslo. Tjejhelgmhos min barndoms vän Astrid som driver puroyoga.no
Lör ska vi yoga, lägger ut bilder på bloggen:)
Namaste

Svar: Åh vad underbart! Vill sååå himla gärna åka på en yoga workshop! Ska bli kul att se bilder!
KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-04-07 @ 16:13:33
URL: http://asaklint.blogg.se
Postat av: Annica

Ja yogan gör verkligen underverk för humöret! Jag har kört varje dag sen jag började på riktigt och jag kan nå mina fötter, känner hur jag är mer rörlig och inte alls så stel som jag brukade vara. Och jag mår UNDERBART!

Svar: Åååh vad glad jag blir att läsa att du utvecklas & mår gott med yogan! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-04-08 @ 07:59:00
URL: http://busarna.blogspot.se
Postat av: Yohannas.se

Klart - det är ju jättestor omställning. Det kommer ta tid, men sen kommer ni allihop säkert ha glädje av det. Hur mkt ska han vara där, och hur funkar det, har man nån begränsning eller ni bestämmer själva?

Svar: Ja det är ju det.. Därför vi försöker ta det himla lugnt nu, men samtidigt gå ca 20 min kanske 3 gånger i veckan så han "vänjer sig". Jag vet inte om vi gör rätt..? :( Han får vara där 2 timmar om dagen men högst 10 timmar i veckan.
Men jag hade mest tänkt att om jag fick yoga 3 gånger i veckan a en timme, så är jag mer än nöjd! 10 timmar är ju himla mycket. Nästan som dagisverksamhet, haha.
jenny - mammaliv i Nashville

2013-04-08 @ 10:42:00
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Postat av: Yohannas.se

Tycker du låter jätteklok! Å att du är med i början en bra tid. För att sen öka successivt, och att du har en speciell "grej" du ska göra så lite tid som du beskriver, det är ju helt perfekt. Ska du inte arbeta, så får du lite "egentid" korta stunder, å det är bra både för dig & honom - när det är på den där nivån ju. Jag tycker du är modig, jag är superdålig på att lämna iväg när de är sådär små.. litar knappt på nån ;) ..På dagiset där min dotter började (hon var 1½ år) så skolas man in under 2v. Under första veckan är man med hela tiden själv - först är man där nån timme, sen två timmar, sen en halvdag, osv.. en hel vecka. Å sen vecka två lämnar man korta stunder, för att de ska lära sig hejdå-processen, och man själv också... (det var vidrigt, jag fick SÅN ångest!!!) Jag arbetade 75% första halvåret och lite till, samt att sambon var ledig fredagar så det blev inte mkt tid för henne i början heller, var helt lagom!! :) Hon var ju så liiiiten :)

Svar: Åh TACK! Det är så himla svårt att veta hur i hela friden man ska göra! Hoppas att det kommer ge resultat snart så jag kan gå på hela pass igen. Skulle vara sååå underbart att veta att han har det bra & är GLAD.
Jag tycker att ert inskolningssystem är så himla bra! Här har man INGEN inskolning alls. Sjukt. Jag som redan har svårt att säga hejdå, precis som du, tycker det är pest & pina att bara slänga barnet över till personal & traska ut. Näe, det känns FEL.
Förstår att du har jobbigt att lämna ifrån dina skruttar. Det har jag med! Fast kanske hade det varit enklare om de var glada? Åh jag vet inte.. Dessa BARN!! ;) Gör mig tokig, hehe!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-04-08 @ 20:20:39
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Postat av: Yohannas.se

Dottern älskar sitt dagis nu, men det var tufft första tiden. Det viktiga är att man gör lika varje gång, så är det för henne iaf. Hon var 1,5år när hon började och nu är hon 3,5år och nu är det ju mkt kompisarna som lockar så hon går oftast in med glädje - om än blyg i början. :) :)

Svar: Kan tänka mig att hon & August är lite lika ;)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-04-09 @ 20:06:44
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0