Ett slag i ansiktet

Jag fick en kommentar som gjorde mig så otroligt ledsen att hela hjärtat värker.
Jag mår så otroligt illa av den att jag måste skriva av mig.
 
Jag fick höra att jag är en lat mamma, som bara gnäller, som inte tycker om att vara med August & inte gör någonting om dagarna.
 
Uttalandet gjorde mig så fruktansvärt ledsen att jag inte kan sluta att gråta när jag tänker på det.
För det första.
Jag ÄLSKAR August. Han är det finaste jag har. Och jag ÄLSKAR att jag får spendera alla mina dagar med honom. Han är så rolig & knäpp & får mig alltid att le. Vi är ett team han & jag. Jag är så innerligt tacksam över att få vara hemma med min prins, att lära honom nya saker, se honom utvecklas.
Jag har aldrig sagt något annat. Jag har aldrig sagt att jag inte vill. Att jag inte orkar.
Visst vill jag, som alla andra mammor, ha lite tid för mig själv ibland men aldrig aldrig har jag sagt att "jag tycker inte om att vara med August".
ALDRIG.
Ett sådant fruktansvärt elakt påhopp.
 
Och att jag inte gör något om dagarna?
Jag undrar om det sitter en kamera i huset där man kan se vad jag gör? Hur jag ligger & pillar mig i naveln dagarna i ända & tar tre tupplurer.
 
För det första. Vårt hus är aldrig o-rent. Verkligen aldrig. Jag städar upp allt på kvällen som stökats ut, städar lite här & där varje dag hela dagen lång. Jag har städhjälp ibland, men det gör inte att jag kan sitta på min rumpa & låta allt förfalla emellanåt. Det finns alltid något att städa då man har barn & hund. Det vet alla som varit hemma med barn.
Och jag lagar samtliga mål mat om dagen, från grunden, 5/6 dagar i veckan. SAMTLIGA. Och jag älskar det.
Men om man som sagt har barn själv, så vet man att det är inte plättlätt att svänga ihop något mer avancerat än makaroner vecka ut & vecka in. Det tar TID. Och tålamod.
 
Jag tar hand om vår hund & går på promenader varje dag. Regn som solsken. Jag ser till att han blir mentalt tränad & ompysslad.
Jag försöker se till att August har roligt om dagarna & får träffa vänner.
Och jag försöker socialisera själv. Vara upptagen. Hitta på nya saker, träffa nya människor & skapa mig/oss ett liv här i min nya hemstad.
 
Och jag har aldrig hjälp. Jag har ingen mamma, mormor, farmor, farbror, syster, lillebror, pappa - jag har INGEN, som kan hjälpa mig om så bara en gång i månaden i en timme.
Jag duschar med August, handlar mat med August, springer ärenden med August, äter med August, ringer viktiga samtal samtidigt som jag läser en bok med August för att hålla honom lugn.
Jag gör ALLT själv.
Och jag klagar då aldrig på att "Andrew jobbar så mycket & jag har det så himla jobbigt här hemma".
ALDRIG.
Visst blir jag trött på hans resande ibland, men vem blir inte det?
Att vara helt ensam med ett kid i 4 dagar är inte alltid så himla enkelt.
Men tro aldrig att jag hellre hade bytt mitt liv mot någon annans.
 
Och det där med att jag är otacksam..
Vilket slag i ansiktet.
Jag är in i hjärteroten tacksam över att Andrew jobbat/jobbar så hårt i sitt liv att han kan försörja oss. Att han gör allt för sin familj. Att han varje morgon åker till jobbet, tar med sig jobbet hem, fixar i hemmet, betalar alla räkningar & samtidigt har tid att spendera med familjen.
Jag är så oändligt tacksam för mitt liv & klagar aldrig på att jag inte har tillräckligt med materiella ting.
Jag är otroligt ekonomisk pga. jag växte inte upp med pengar.
Jag växte däremot upp med kärlek, att visa tacksamhet & att familjen betyder allt.
Och det är så jag lever.
 
Alla som känner mig vet att jag är en otroligt omhändertagande, kärleksfull & enkel människa.
Att jag älskar mitt barn & familj högre än något på denna jord.
Och att jag gör mitt allra bästa, varje dag för att alla ska vara nöjda, känna sig älskade, vara glada & må bra.
Om någon tror eller tänker något annat, snälla håll det för dig själv, för det gör så fruktansvärt ont att höra något annat.

Kommentarer
Postat av: Mammi

Det finns alltid elaka människor som inte har ett liv utan måste förstöra andras, vi som känner dig vet hur underbar du är.
Älskar dig och vet vilket jobb du gör, mamma❤

Svar: Tack mamma <3 Älskar dig!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 20:14:36
Postat av: Anonym

Vem, ursäkta mig, är så puckad att de klämmer ur sig en sådan kommentar??!! Och vad baserar de det på kan jag då undra? Har de läst nån helt annan blogg än den jag läser? Försök, försök att inte ta åt dig!!
Det är så fruktansvärt onödigt att kommentera på det där sättet. Och jag kan inte komma på något annat än att det är avindsjuka som ligger bakom! Fy vad arg jag blir alltså!!
Kan ju bara säga att min bild av dig är att du är en engagerad kärleksfull mamma som ser det ljusa i livet!!
Skit i puckon och fortsätt leva precis som du gör!!!

Massa kramar!

Svar: Jaa du. Någon som var väldigt arg & irriterad på mig? Så ledsamt. Och tack kära fina du för att du tog dig tid att skriva så fint! Jag blir alldeles gråtig av era fina kommentarer! Som det värmer. Verkligen TACK <3
KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 20:17:42
Postat av: Jennie

Håller med din mamma även om jag inte känner dej som din familj/släckt/vänner gör STOR kram till dej <3

Svar: Åh TACK <3 Det värmer så innerligt att höra!KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 20:17:51
Postat av: Anonym

Vem, ursäkta mig, är så puckad att de klämmer ur sig en sådan kommentar??!! Och vad baserar de det på kan jag då undra? Har de läst nån helt annan blogg än den jag läser? Försök, försök att inte ta åt dig!!
Det är så fruktansvärt onödigt att kommentera på det där sättet. Och jag kan inte komma på något annat än att det är avundsjuka som ligger bakom! Fy vad arg jag blir alltså!!
Kan ju bara säga att min bild av dig är att du är en engagerad kärleksfull mamma som ser det ljusa i livet!!
Skit i puckon och fortsätt leva precis som du gör!!!

Massa kramar!

2013-08-11 @ 20:19:16
Postat av: Marie Smith

Den personen är bara avundsjuk på dig och försöker göra dig illa eftersom hon/han inte mår bra själv. Tråkigt att du fick den kommentaren, men du vet ju i ditt hjärta om att du är en fin mamma och fin hustru.

Kära nån, läser den personen min blogg så tycker de nog att jag är världens häxa! Ha ha! Ibland vill jag säga upp mig som mamma och fru och bara bo på en öde ö. Ha ha!

Kram på dig!

Svar: Ja jo jag tycker ju faktiskt det själv, jag gör ju det bästa jag kan. Ibland är det då verkligen fel tid då någon säger något riktigt dumt & man tar åt sig sådär som man egentligen inte borde. Era kommentarer hjälper då verkligen! Gud så fina ni är som tar er tid att skriva & peppa! <3 KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 20:20:51
URL: http://www.mls73.wordpress.com
Postat av: Sandra

Jenny, jag kommenterar väldigt sällan men nu var jag verkligen tvungen. Den personen som skrev detta måste ha stora problem med sig själv för en så kärleksfull och engagerad mamma, med såna sunda värderingar som du utstrålar, det är det inte alla som gör. Jag älskar att läsa din blogg och känner kärleken till August från dig genom skärmen. Dessutom är han så sjukt söt och man vill bara pussa den där fina lilla munnen. Stor kram

Svar: Åh TACK! Verkligen tack tack. Så himla fint & omtänksamt att ta dig tid att skriva så snällt om mig <3KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 20:33:21
Postat av: Marléne - mamma till Nova och Noel

Men herregud! När jag läser din blogg så hittar du ju på saker hela tiden! Du är verkligen inte en mamma som ligger i soffan och glor på TV direkt. Vad är det för idiotisk kommentar? Så synd att behöva höra sånt när man verkligen gör allt för sitt barn. Stå på dig, du vet själv hur du är och August verkar vara en harmonisk och glad liten kille.

Vet själv hur viktigt egentid är när man har småbarn och det är inget man ska skämmas för. Vi har inte heller någon som kan hjälpa till förutom min mamma och hon kan inte alltid. Så här får vi inte mycket egentid heller. Men kämpa på nu! Du är grym! ♡

Svar: Nej jag är ju inte en sådan mamma som ligger på sofflocket, så det ligger en himla massa ilska bakom uttalandet kan jag tänka..Och det där med egentid är verkligen superviktigt. Det behöver inte vara hela tiden varje vecka, men ibland liksom. Bara ladda om lite. Så viktigt!
Och TACK snälla fina för att du tog dig tid att skriva så fint & peppa! Det värmer så otroligt mycket! tack! KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 20:35:31
URL: http://novanoelsmamna.blogg.se
Postat av: Nathalie

Du ska inte ens behöva skriva ner allt jag precis läst. Jag tycker motsatsen bevisas varje dag när man läser din blogg och det du väljer att dela med dig av ur er vardag.
Så förbannat oförskämt att skriva såna saker!!
Gråt inte mer över "spilld mjölk" det är det inte värt. Såna personer ska inte ödslas tid på.

Massa kramar till en underbar bloggvän!! =)


Svar: Åh TACK kära kära du! <3 Ibland är det bara fel dag att få sådan kritik kastad i ansiktet & man tar åt sig mer än vad man borde. Idag var verkligen "en sådan dag". MEN. Era kommentarer gör ju att jag sitter här & gråter av glädje istället. Gud så fina ni är!! Alltså.. <3 <3 <3 <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 20:36:55
URL: http://nathalier.blogg.se
Postat av: Elin - mamma till Signe

Åh gud! Jag som tycker att ni alltid verkar göra så himla mycket roligt ihop och det märks att du verkligen avgudar honom<3
Försök att skaka av dig<3

Svar: TACK kära kära du! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 20:38:48
Postat av: Hells mamma till Joe 6 o Lucy 3 1/2

Du klagar väl inte ofta och inte obefogat, visst är det jobbigt att vara hemma själv och göra allt själv aldrig få gå på toa i fred osv osv. Tycker man måste få pysa ut lite frustration ibland. Enligt mig är det oftast mammor som inte har stannat hemma i nästan två år vilket du har, som säger sån skit. Mina hemma mamma mammor fattar när man klagar men de som jobbar ska alltid på peka hur mycket dom äääälskar att vara med sin barn och saknar dem jäääämt. Fattar att du tar illa vid men det är mer synd om den människan som behöver skriva sån skit för att få någon slags kick. Kram på dig!!

Svar: Tack kära vännen för kloka fina ord! <3 KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 20:39:18
Postat av: Lotta

Jenny! Så himla, himla trist med såna människor som måste trycka ner andra hela tiden. Hoppas du ändå vet att du är grym och att de som känner dig tycker så också. Jag som inte ens har träffat dig på flera år läser din blogg varje dag för jag blir glad av den.

Kram!

Svar: Så glad jag blir att du skriver så fint Lotta!! <3 TACK! Gulle dig! KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 20:42:34
URL: http://charlottaandersson.blogg.se
Postat av: Camilla

Det måste vara en väldigt bitter människa som skrev det, någon som måste trycka ner andra och få dem att må lika dåligt som hen själv för att tillvaron ska gå runt. Förstår att du tar illa vid dig, men den personen skrev det just bara för att vara elak. Tycker du verkar vara en underbar och engagerad mamma, du fokuserar på att August och resten av familjen ska ha det bra samtidigt som du värnar mycket om miljö. Du är en fantastisk person som står långt över allt tomt skitsnack! Heja dig!! :)
Kram!

Svar: Åh TACK kära du vad fint sagt! <3 Så himla omtänksamt!!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 20:47:54
Postat av: Hanna

Å vännen...!!! <3 ! En sån fruktansvärt påhopp!! Förstår att du blev sårad men jag hoppas du vet att det inte stämmer det minsta! Ja självklart vet du det, du känner ju dig själv :) men jag menar att det verkligen inte är intrycket NÅGON kan få av din blogg! Tvärtom, hela din blogg utstrålar värme, kärlek, humor, tacksamhet och glädje - framförallt kärlek t August och din familj. Det kan vem som helst se. Att man nån gång ger uttryck för frustration och trötthet...herregud, vi är väl alla människor, måste man vara helt övermänskligt jä-la heligt perfekt och tacksam m superkrafter dygnet runt som mamma och kvinna..????? Det gör mig så TRÖTT. Förresten så ÄR du bästa supermamman t August, men det inser du nog :) Å jag hoppas du kan skaka av dig sen otroligt elaka kommentaren snart för du förtjänar att bara få må bra! Stor kram!!! <3
(Har varit så himla dålig på att kommentera ett tag, denna sommar har gått i raketfart och mkt saker på gång... Men tittar in och läser hela tiden, alltid i farten dock fr iphonen).

Svar: Fina du! Du kommer alltid med sådana fina ord som värmer så otroligt mycket! <3 TACK snäla rara underbara!! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 20:49:11
Postat av: storasyrran

Den människan kan inte ha läst din blogg överhuvudtaget!? Du är ju världens bästa mamma till August och pysslar och donar mest hela tiden. Ta inte åt dig (vet att det är svårt) av såna dumheter! Du är bäst för August och hur ni lever ert liv är upp till er! KRAM och klapp på axeln. Du är toppen, precis som du är!

Svar: TACK snälla fina rara du!! <3 så snällt att du tar dig tid att skriva så snällt till mig!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 20:51:55
URL: http://storasyrran.blogg.se
Postat av: Anna m Ludde och bullarna

Vad jag önskar du inte tog till dig en sån kommentar och kunde bara skratta åt det och se vilken jubel idiot som skrev det. Gå in på någon storbloggares kommentarfält och se hur mycket galla som skrivs om dem. Jag är tex chockad att någon som Blondinbella orkar fortsätta efter all skit hon får konstant oavsett vad hon skriver.
Så ta det som en komplimang, någon är bara avis.
KRAM

Svar: Jag vet! Jag önskar också det. Men du vet det blev en kollision med dåligt humör & arga ord. Funkar liksom inte & då bryter man ihop :( Fast era kommentarer har ju hjälpt så otroligt mycket att det inte känns så hemskt längre. Så himla fina ni är! Fattar inte heller hur somliga orkar ta denna skiten dagligen. Puh.. KRAM vännen! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 20:55:47
URL: http://annatotti.se
Postat av: Anonym

Jag säger som en man på ett flyg sa till en flygvärdinna en gång då hon grät pga en oförskämd typ: Spara dina tårar till dina riktiga sorger, den där kommentaren och personen är inte värd dem! <3 Keep up the good work du gör! styrkekram.

Svar: Det är ju så sant! <3 TACK snälla för pepp!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 21:09:49
Postat av: Eleonore

Usch vilken sårande kommentar! Men precis som alla här redan sagt så vet jag att du är den totala motsatsen. Du är så otroligt kärleksfull, härlig och engagerad! Den som skrivit denna kommentaren har tagit allt ur tomma luften och det är bara ren avundsjuka! Tänk att vara så lyckligt lottad att ha en så fin mamma/fru/vän som dig!
Massa kramar❤

Svar: Tack snälla kära du för de otroligt fina orden! Så otroligt omtänksamt av dig vännen!! <3 KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 21:10:43
URL: http://eleonorebk.blogg.se
Postat av: brattbergskan

Åh vad jag blir trött på människor ibland! Du är min mamma idol! Den där kommentaren har inget med DIG att göra, som andra har varit inne på, utan personen som skriver kommentaren! Du är grym, glöm inte det!

Svar: Men GULLE dig hjärtat! <3 Så himla fint skrivet!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 21:14:59
URL: http://www.brattbergskan.com
Postat av: brattbergskan

Åh vad jag blir trött på människor ibland! Du är min mamma idol! Den där kommentaren har inget med DIG att göra, som andra har varit inne på, utan personen som skriver kommentaren! Du är grym, glöm inte det!

2013-08-11 @ 21:15:00
URL: http://www.brattbergskan.com
Postat av: Linda

Jag förstår att du behöver skriva av dig, men det viktigaste är att du vet själv (även dina bloggläsare) hur mycket du älskar August, och vad du gör om dagarna. Det finns så otroligt mycket avundsjuka i världen, och svaga människor har lättare att uttrycka detta på internet. Vi alla som läser din blogg vet att denna kommentar är ren avundsjuka.
Kram Linda

Svar: Ja jag behöver liksom få det ur mig för att inte grotta ner mig själv i de elaka orden. Ibland behöver det bara få komma ut så man kan rensa känslorna.Tack snälla rara för så fina ord! Det värmer då så otroligt mycket i hjärtat <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 21:15:40
Postat av: Carro i Norrland

Jag förstår att det gör ont att få en sån elak kommentar, otroligt elakt! Det är så tråkigt att människor surfar runt på nätet med sån olycka och hat inom sig att dom måste trycka ner andra, varför? För att må bättre själv eller?

Försök allt du kan att inte ta åt dig av detta, jag tror inte för ett ögonblick att det människan skrev är sant!
Jag beundrar din styrka och hur du håller alla bollar i luften!
Kramar från Norrland

Svar: Ja jag försöker allt jag kan & alla era fina omtänksamma kommentarer hjälper så otroligt mycket ska ni veta! <3 Så himla fint alltså. Att ni tagit er tid för att peppa & uppmuntra! Så mycket kärlek jag känner till er fina läsare!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 21:18:00
Postat av: Johanna

Men vad 17??! Har den människan ens läst din blogg??
Jag är själv tvåbarnsmamma o jag har istället imponerats av dig när jag läst här. För allt du gör med August, hur du månar om hans utveckling, bra mat, giftfria leksaker. För att du är ensam hemma i flera dagar o som du skriver, inte har en enda släkting att få hjälp av.
Heja dig! Ingen annan delar den elaka människans åsikt!
Kramar, Johanna ( som tidigare hade bloggen Från rosenskimrande till ilsket rött..... )

Svar: Tack snälla för din otroligt fina kommentar. Som den värmer! Så otroligt fint att du tagit dig tid att skriva sådana snälla ord. Och du får så gärna börja skriva igen om allt rosenskimmrande :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 21:18:44
Postat av: Lotta S

Vill bara skicka en stor kram och ta inte åt dig om sådana elaka kommentarer! Förstår att du blev ledsen! Kraam

Svar: Åh Tack snälla du för kramen! Det värmer! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 21:19:11
Postat av: Jenny från Karlstad

Fy tusan vilken elak kommentar och så osann :-(
Jag tycker att du verkar vara en underbar mamma och fru och jag vet att du är en oerhört sympatisk, varm och go person (det vet jag utifrån din tid på Fogdemyren). Det kommer nog tyvärr alltid finnas sådana personer som är avundsjuka och som försöker trycka ner andra och jag förstår att du blir djupt sårad och ledsen men snälla försök att inte ta åt dig för du är verkligen inte sådan som den personen skriver. Jag kan, genom dina inlägg, se att du älskar August och Andrew och resten av din familj av hela ditt hjärta och att du älskar att vara med dem och jag vet att du inte sitter på soffan och pillar navelludd eller något liknande om dagarna. Massor med styrkekramar till dig! Du är grym <3

Svar: TACK snälla fina du!! Som det värmer att få läsa sådana otroligt omtänksamma ord! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 21:24:25
Postat av: Maria Nw

Bästa Jenny! Försök att inte tänka mer på den dumma kommentaren. Jag känner inte dig men har läst din blogg ganska länge, och det den personen skrev till dig är bara trams! Du är en jättefin mamma, fru och vän. Det lyser igenom i din blogg. Det finns så många som mår dåligt i sina liv så det spiller över åt alla håll. Sen är det lätt att vara elak när man är så pass anonym som man är på internet. Jag säger som min väninna en gång sa; galningar ska tigas ihjäl. Ha en fin kväll. Kram Maria

Svar: TACK <3 Så himla fint att du tagit dig tid att skriva så fint till mig! KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 21:26:31
Postat av: Alabama

Men vad i HELA HELVETET är det med folk?! Vem fan skriver så till en okänd människa?

Du behöver aldrig förklara dig Jenny, speciellt inte för idioter. Det framgår tydligt både här och när en träffar dig irl att du är världens bästa mamma och person.
Punkt slut.

<3 <3 <3 <3 <3

Svar: Ibland är det en sådandär dag då man liksom är känslig & tar åt sig åt allt elakt & tyvärr var det en "sådan dag" idag. Suck. Och jag ville nog mest förklara mig så ingen som sitter där & trycker bakom skärmen ens tror att jag är något jäkla rötägg som latar sig hela tiden.
Alla dessa fantastiska kommentarer fick mig dock att grina av glädje istället. herregud så fina ni är! <3 <3 <3 <3 <3 <3 3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 21:32:49
URL: http://alabamasthlm.se
Postat av: Hon med MKväskan i Karlstad

Kan bara tillägga; <3 och en bamsestyrkekram!!

Svar: Åh TACK <3 KRAM fina du!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 21:33:05
Postat av: Nina

Så förbaskat trött jag är på allt näthat. Att det sitter fega människor bakom skärmar/telefoner och tror att de kan skriva vilken skit som helst bara för att de är anonyma. Fy fan! Jag förstår precis hur ledsamt det måste vara att höra de hemska orden men som så många andra skrivit innan mig: Ta inte åt dig! Vi trogna läsare som dyker in här varje dag vet att de orden är långt ifrån sanningen. Du är en underbar mamma & fru. Det vet jag utan att känns dig överhuvudtaget men det märks tydligt i allt du skriver! Kämpa på finaste Jenny <3 Kramar

Svar: TACK fina fina vännen!! Jag sitter här & gråter för att ni är så snälla <3 Så mycket kärlek! KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 21:35:32
URL: http://ninaerica.blogspot.com
Postat av: Malin - Edwins mamma

Men fyy vad ledsen o arg jag blir!!! Hur kan man ens ge dig en sådan kommentar?! Blir sjukt irreterad! Hoppas innerligt att de fina orden som dina tidigare bloggläsare har skrivit till dig gör att du får tillbaka modet! Du är en superkvinna/mamma/fru/matte/bloggerska/mm. Jag börjar dagen undertiden jag matar min knodd med sin frukost att läsa din blogg. Den ger mig inspo för dagen, motivation, ide, skratt, fniss, kärleksfullhet, avishet ;) Nää du är grym Jenny! Håll fanan högt för du ska vara inget annat än mycket stolt över dig själv! Önskar ofta efter att ha läst något inlägg av dig som har berört mig att avståndet mellan oss bara va max 10 min så att vi kunde umgås... Ha en fortsatt fin kväll (?) o ge mig ny inspo i mörabitti ;)) <3

Svar: Nej jag kände mig verkligen falskt anklagad, men kanske är det så en arg människa uppfattar mig ibland? Alltså. Så himla fint du skriver!! <3 Det finns ett hus till Salu i mitt område ;)
Gulle dig som tog dig tid att skriva & peppa på! TACK! verkligen! KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 21:38:36
Postat av: 2-barns-mamman

Ursäkta men vilken blogg har den människan läst egentligen!? Ni verkar vara en sån fin och härlig familj men massor av kärlek! När jag läser här så tycker då jag att det framgår väldigt tydligt att du är en aktiv person som ofta hittar på roliga saker med August och att du älskar honom högt! Klart att man blir trött och klagar ibland. Inte konstigt när du är ensam så mycket och inte har någon nära familj att få hjälp av ens de där korta stunderna.
Själv är jag mest förundrad över hur du hinner med allt med hus och hem och barn och hund haha! :-)
Heja dig Jenny!

Svar: Tack SNÄLLA rara du! Så himla fint du skriver! <3 Jag blir glad & varm i hela hjärtat av att läsa allt fint ni tagit er tid att skriva! All kärlek <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 21:40:29
URL: http://askmolnochrosaludd.blogg.se
Postat av: Annica

Allt det du skriver i detta inlägg vet alla som läser din blogg. Din kärlek till August genomsyrar alla inlägg och det finns ingen som tvivlar på det. Detta är bara avundsjuka, för att du lever ett liv som han/hon inte kan göra.
Vet att det är svårt att inte ta åt sig, jag är likadan, men du vet innerst inne att du är en bra mamma/fru, så bry dig inte! Se så många fina kommentarer du har fått i stället! Finns många som tycker du är fantastisk, tyvärr finns det dom som är avundsjuka, men låt inte dem få utrymme på din blogg!
Puss på dig och massor av kramar!!!

Svar: Det är helt fantastiskt vad många ni är som tagit er tid att skriva så otroligt många vackra ord till mig! Så evigt tacksam! Så otroligt fint av er <3 TACK! KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 21:53:05
URL: http://busarna.blogspot.se
Postat av: Nora

Vet du vad Jenny, under all den tid jag läst din bligg har jag ALLTID ALLTID ALLTID fått intrycket av att du älskar August till oändligheten och tillbaka (och ännu lite mer)! Aldrig någonsin har jag fått intrycket av att du är lat, tvärt om! Du verkar inte bara vara en supermamma, utan också genomsnäll och positiv med flera järn i elden. Det betyder inte att man inte får psykbryt någon gång emellanåt, eller att man känner sig trött. Det är bara helt naturligt tycker jag.
Hoppas du kan se och ta åt dig av alla fina ord alla här ovanför mig skrivit. Vi kan ju liksom inte ha fel, eller hur ;)
Många kramar, Nora

Svar: åååh som din kommentar värmer!! <3 Tack kära du! Er pepp idag har verkligen gjort att de där ledsna tårarna förvalndlades till rena glädjetårar. Så himla fina! KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 22:08:01
Postat av: Tina

Men älskade Jenny det finns alltid elaka o avunsjuka människor som lämnar såna kommentarer bara för att mår bättre.
Du är bäst och August är världens roligaste unge.
Kramar

Svar: Ja det finns alltid elaka ord som somliga tar till väldigt enkelt. Så himla ledsamt. Särskillt när det slår "rätt" för dom & man blir sådär jobbigt sårad. Men alltså.. efter era kommentarer så kan jag inte känna annat än kärlek & tacksamhet! <3Gud vad fina ni är!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 22:08:21
URL: http://Tinasaberi.blogapot.com
Postat av: Annso

Men åh så onödigt och ruttet skrivet. I varje inlägg kan man läsa(ibland mellan raderna) att du är himla glad och tacksam över det du har i livet. Du tar hand om allt i hemmet och med barn och hund och visst sjutton ska du också få ett "break" ibland även om du inte jobbar men vad fasiken... Du sköter allt. Borsta av dig detta från dina axlar. Du är en bra människa, det vet vi om.
Varma kramar.

Svar: Ja det var väl inte det vänligaste jag hört, men det är kanske så jag uppfattas i somligas ögon? Suck så trist. Men era pepp alltså!! <3 Gud så glad jag blir!!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 22:19:54
Postat av: Fröken fisk

Fast det man ser i bloggen är väl att du verkar sätt honom i första rummet och han får massa kärlek av dig.

Svar: TACK! <3 Det är ju fasktiskt så det är. Min familj kommer alltid först.
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 22:20:32
URL: http://cyprinuscarpio.blogspot.se/
Postat av: Karin

Tråkigt att de finns sådana människor. Keep up the good work! Roligt att läsa om ditt liv och så uppfattar vi dig ej :)

Svar: Tack snälla för de fina orden! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 22:27:28
Postat av: Fatima

Så tråkigt att ett nättroll hittat hit! Det sticker väl i ögonen på vissa att du lever, vad som ser ut att vara ett "drömliv", i USA. Du har ett stort hus, fin familj, hund, två bilar, är snygg osv osv osv Jantelagen, still going strong tyvärr. Men du vet ju och alla som känner dig vet att det inte är det materiella som är ditt viktigaste. Din kärlek till din familj lyser igenom i varje inlägg. Men framför allt när man läser din blogg (och det är ju faktiskt via bloggen jag känner dig mest!) så känns det som att du är lycklig och det blev nog droppen för denne näthatare som skickade iväg en pil med ord där det skulle såra mest.

Men även om jag (också) blir grymt besviken över att du fick denna kommentar så är det fint att se hur många vi är som kommenterar och sluter upp bakom dig. Det visar att det inte bara finns näthat, det finns nätkärlek också och kärleken och de fina orden är oändligt många fler.

Jag förstår att du blir arg och ledsen och du gör ju som du vill (såklart!). Men om du pallar är mitt tips är att i fortsättningen bara trycka delete och blocka personen. Att bli totalt ignorerad, att inte ens veta om den elaka kommentaren kom fram, är det värsta för närhataren.

Många kramar och extra mycket <3 idag!

Svar: Kloka Fatima. Jag önskar du kunde flytta till Nashville & hänga här med mig. Du är så vettig! Och precis som du säger så fick alla dessa fantastiska kommentarerna mig att blir så innibomben varm i hela hjärtat ända ut i tårna!! TACK <3 KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 22:36:35
URL: http://www.fatimaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Emma

Det var den dummaste kommentar jag har hört!
Tycker att du är värsta power-woman!
Försök att inte ta åt dig!

Svar: Men åh! TACK!! <3 Gulle dig!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 22:41:13
Postat av: Alexandra

Har man inget snällt att säga så ska man inte säga något alls!

Tycker du verkar vara en jordnära och omtänksam person!
Du är världens bästa mamma för August, tro aldrig nåt annat!!

Svar: Så känner jag med. Men tyvärr är det inte så enkelt för somliga. Uppenbarligen.Så trist..
Tack snälla rara för så fina ord! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 22:46:14
Postat av: Sanna

Det är inte första gången jag ser denna typ av blogginlägg hos mina favoritbloggerskor. Jag förstår inte hur ni orkar med skiten. Jag märker ju att allt ni skriver måste följas av en parantes för att förklara antingen att ni skämtar till det lite eller att det faktiskt inte är så illa som det låter.
Det är sjukt att man ska behöva försvara sig i allt man gör. Alla vet att du inte är en dålig mamma för att du tar dig lite ensamtid en kväll, men självklart är det någon sjuk -ursäkta språket- jävel där ute som inte kan låta bli att lägga över sin bitterhit på dig.
Jag vet hur svårt det är att skaka av sig sådana där kommentarer, det värsta man kan tänka sig att höra är ju just att man är en dålig mamma när man försöker så himla hårt att vara det motsatta. Min blogg är låst av just det skälet, jag skulle bryta ihop av en sådan kommentar.
Jag är dock så himla glad att du faktiskt är så pass stark att du väljer att ha en öppen blogg, kan tänka mig att det inte är en walk in the park direkt.
Ser att du fått massa fina och uppmuntrande kommentarer här idag och jag hoppas verkligen att de väger upp den hemska skit som en liten feg människa kläckt ur sig.
/Sanna

Svar: Jag flrstår att du vill ha bloggen låst! Det är väldigt smart för man är ju otroligt "blottad" men oftast så är det ju på gott. Och TACK kära du för sådana fina värmande ord! Det betyder så mycket! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-11 @ 23:30:45
Postat av: Katarina

Usch, vad trist. Förstår det måste vara jättesvårt att skaka av sig en sådan kommentar. Men den stämmer över huvud taget inte alls med den bild jag fått av dig genom din blogg. Tvärtom det motsatta! På alla punkter! Kom ihåg det och försök glömma bort den här personen.

Din blogg har hamnat bland mina toppbloggar. Läser den nästan dagligen. Älskar att höra om vad ni gör! :)

Kram!

Svar: Men åh! TACK snälla rara för fina fina ord <3
En sådan kommentar kan verkligen etsa sig fast, men era kommentarer hjälper så otroligt ska du veta! <3 Så fina ni är!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-12 @ 00:09:29
Postat av: anna

Oj vilken liten människa. Och vilken avundsjuka! Sorgligt. Du och ditt fina barn verkar helt fantastiska, ett riktigt team! Heja på er!! Kram från ett grått o regnigt Karlstad :-)

Svar: Åh TACK snälla rara du! <3 KRAM tillbaka till Karlstad!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-12 @ 01:44:36
Postat av: basebollivet.blogg.se

Jag sitter bara här och skakar på huvudet och funderar på vad man egentligen ska säga? Men låt oss börja med det uppenbara: världen är FULL av idioter & folk utan både vett och moral. Sen har dessa personer dessutom tillgång till internet, vilket ger dem alla chanser i världen att bete sig illa - helt utan att behöva stå för det. Vilken drömvärld. Där kan dem sitta hemma i mammas källare och vara precis hur "tuffa" dem vill, utan att någon kan konfrontera dem personligen.

Som om inte detta var nog så tror dessa individer att dem har full koll på andra människors liv också. Att dem vet allt & lite till.. på grund av en blogg. Det är ju så otroligt smart att man smäller av. Som avslutning vill jag bara säga att du är inte värd att bli smutskastad på detta sätt. Och du har helt rätt i allt det du säger.. sen vet jag inte varför man skulle vara otacksam och så kallat "gnällig" om man har en dålig dag eller två, då och då? Så vitt jag vet är det mänskligt. Men vill också påpeka att JAG tycker du verkar vara en härlig person och en helt underbar mamma. Din kärlek till din lille gosse har i alla fall inte förbigått mig. I mina ögon är det mer än obvious! Så lyssna inte på tråkmånsarna. Dem är inte värda den energin. Och jag vet att det är lättare sagt än gjort.. words hurt.

Svar: Åh du är tillbaka kära du!! TACK snälla underbara för sådana fina ord! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-12 @ 02:19:18
URL: http://basebollivet.blogg.se/
Postat av: Frida

Usch, usch, usch att någon får för sig att säga sådär. Vissa tror att bara för man inte säger det face-to-face så kan man bete sig hur man vill på internet. Feeel!

Du är ju en helt underbar mamma. Det märks att du verkligen anstränger dig för att August ska ha det bra, och utvecklas så mycket det bara går!

Svar: TACK snälla rara du!! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-12 @ 04:58:58
URL: http://scotlandwithstyle.blogg.se
Postat av: Hanna Karlsson

Vad tråkigt med en sådan kommentar, tråkigt och onödigt att skriva så. Vi som läser din blogg vet ju inte hur ditt liv ser ut, det vet bara du själv så jag fattar inte hur man kan skriva så. Kram till dig.

Svar: Ja det var en otroligt tråkig kommentar men er pepp har verkligen lyft mig! Ni är SÅ fina!! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-12 @ 06:42:34
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Andreakarolina

Den person som skriver så till dig har ju uppenbarligen inte läst din blogg! Även om vi bara får se en bråkdel av ditt liv så märker man verkligen av din kärlek tillsyn skrutt och familj i övrigt. Jag kan inte ens tänka mig hur tufft det måste vara emellanåt att bo så långt från sin familj. Men jag blir i alla fall peppad av dig inför min framtid uppe i norra Sverige och 75 mil till min familj (alltså inte en atlant mellan oss men ändå) kramar till dig och familjen!

Svar: Åh TACK snälla rara du!! <3Det är skitsvårt att leva så långt bort från familj, så jag förstår att det är jobbigt för dig ibland. KRAM till dig!!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-12 @ 07:50:02
URL: http://Andreakarolina.blogg.se
Postat av: Anna

Vad besviken jag blev när jag läste detta. Jag följer din blogg dagligen och blir alltid så inspirerad av dina inlägg och hur ärlig och öppen du är. Du ger en ärlig bild av livet som hemmafru och din kärlek till lille August lyser genom skärmen, går inte att missta. (Finns alltid rötägg där ute som ska klanka ner på en). Som någon ovan skrev, Ni är ett bra team du och lille August.

Tack för din fina blogg, extra kul att ha träffat dig precis i starten av ditt nya liv. mvh Anna (au-pair kollega fr introduktionsträffen NY)

Svar: Men Åh! Hej Anna!! Och TACK kära du för så otroligt fina ord <3 Hoppas allt är väl med dig!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-12 @ 08:14:12
Postat av: emma sofie

Jag blev så förvånad när jag läste vad du fått för kommentar för jag tycker din blogg genomsyrar precis tvärtemot en sån kommentar. Jag tror att om en människa hade gått fram till dig IRL och sagt så, hade du nog bara skakat på huvudet åt en son kommentar och insett att personen inte hade alla hästar hemma. Men det är så lätt att ta åt sig när det står skrivet svart vitt och man inte vet vem människan är. TA INTE ÅT DIG och kram på dig. Din blogg är fantastisk precis som du <3

Svar: Tack kära du för sådana fina peppande ord! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-12 @ 08:17:45
URL: http://frokenemmapemma.blogg.se
Postat av: Mimmi

Men herregud! Som redan sagts i kommentarerna, vilken blogg har den personen läst egentligen? Har nyss börjat följa din blogg av en slump & har inga barn. Men jag är blir helt matt när jag läser om dina dagar. August & Mally verkar leva ett otroligt bra & stimulerande liv med en mamma/matte som verkar anstränga sig otroligt för att komma på stimulerande saker att göra. Det räcker ju att läsa ditt inlägg om att hitta en bra playdate för att fatta detta. Kram på dig!

Svar: Tack finaste Mimmi!! <3 Er pepp & fina kommentarer har gjort mig alldels blödig. Gud så fina ni är!! PUSS
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-12 @ 08:31:49
Postat av: Anna

Du är en fantastisk mamma och person Jenny! Låt inte anonyma skitnättroll få dig att tycka annat. Det finns tyvärr alltid folk som ska sätta sig på andra och sprida allt annat än vänlighet o glädje. Jag förstår dig precis, har en 4 åring o en till på väg. Man älskar sitt barn över allt annat på jorden men man kan ändå känna att man vill ha egentid o göra annat ibland utan att det skulle ta bort kärleken man känner för sitt barn.

Till skillnad från dig så går min son på förskola och jag har avlastning med mor o farföräldrer. Det är lite lyx i jämförelse med dig som inte har den resursen tillgängligt. Du ska veta att du är stark som gör det mesta själv.

Kram

Svar: Tack sälla du för så fina ord!! <3 Och grattis till nummer 2! Spännande! :) KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-12 @ 09:16:57
Postat av: Maria, Livet med tre

Nej nej nej!!
Faaaan vad arg och ledsen jag blir att någon gjort dig illa på det här sättet. Dig av alla människor!
Om man känner behovet av att klaga på någon, låta sitt eget osäkra och elaka jag drabba en annan, om man mår bättre av att lägga lite av sin bittra och avundsjuka inställning på någon annan .. Så har denna personen valt HELT fel person att rikta detta mot!
Herregud.. Det finns ju ingen som är så fin som du! Ingen som gör så mycket för sitt barn och med sitt barn! Jag har precis erkänt att jag aldrig skulle vilja vara hemma med mina barn till skolåldern. För jag skulle aldrig orka eller ta mig ur det levande. Men jag tycker det är så fantastiskt att det finns folk som orkar och vill detta! och den personen är ju du.. Så vill man klaga. Gå in och klaga lite på mig istället vet jag.. Trött och uttråkad 4 barns mamma som jag är så finns det säkerligen MASSOR av fel och brister att klaga på.

Älskade Jenny... Du och alla som betyder något i ditt liv VET vilken fantastisk människa du är. Låt ingen annan någonsin få dig att tänka annat. Det finns absolut ingen grund i det som denna människa skrivit till dig. Det du delar med oss här varje dag visar ingenting annat än att du är den godhjärtade, kärleksfulla, roliga och ärliga mamma/kvinna som jag är BOMB säker på att du är trots att jag aldrig fått den äran att träffa dig irl.

Jag tycker du är fantastisk! Pussar i massor <3

Svar: Underbara älskade Maria. Snart köper jag huset intill åt dig ;)Du är nog den finaste mamman jag någonsin "känt". VEM skulle klaga på DIG?? Herregud. Bakar surdegsbröd flera gånger i veckan.
Du är allt för underbar med din pepp & fina ord! <3
LOVE!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-12 @ 09:23:46
URL: http://livetmedtre.wordpress.com
Postat av: Line

Men vilken otroligt dum och elak kommentar!!! Känner dej ju inte men tycker du verkar hitta på en massa kul med lilleman och verkar vara en fantastisk mamma. Ta inte åt dej!! Kramar

Svar: Tack snälla fina för sådana rara ord!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-12 @ 10:56:37
Postat av: Yohannas.se

Jag kan garantera att den so skrev var anonym, eller hur? Ibland undrar man om det är en och samma person som skriver alla dessa påhopp så fort en mammablogg blir populär och omtyckt.. Det kommer alltid finnas de som gör allt för att vara småaktiga och trycka ner och det inlägget du just skrev här tror jag är precis vad de där småaktiga människorna vill ha ut - ett försvarstal och att nå fram.. Själv har jag kallats "negativ" (för att jag har tuffa dagar många gånger och ibland skriver om dem..) och "förstår inte hur du kan vara sjukskriven, det skulle jag aldrig palla" (jag är 25% sjukskriven pga min skada), och en mängd väldigt personliga påhopp som inte kunde stämma mindre om jag säger så... Jag har grävt ner mig en massa gånger, men genom coaching har jag fått lite "verktyg" hur jag ska hantera sånna här påhopp, för det är bara att inse att man aldrig kommer komma undan dem, framför allt inte på internet.. För hur ofta händer sånt IRL? Typ never. KRAM och heja dej !!!!!!!!!!!!!!

Svar: Underbart att du fått coaching så du kan skaka av dig sådant! Det är verkligen jättesvårt då jag är en känslig människa som ganska lätt tar åt mig av negativ kritik. Tur att jag inte är någon Blondinbella. Jag hade väl svimmat av ledsamhet. Puh! Hoppas du nite får höra mer dumma kommentarer & TACK snälla för att du tog dig tid att skriva så fint till mig! <3
KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-12 @ 11:16:34
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Postat av: Lotta

Så ledsamt att höra att du har fått en sådan kommentar! Att vara hemma med barn och ta hand om hushållet är inte bara en dans på rosor. Det är hårt arbete! Och dessutom göra det i ett främmande land, och en ny stad där man inte känner någon innan som kan vara en backup är ännu tuffare! Försök att skaka av dig den kommentaren och ta istället till dig den kärlek som finns bland de andra kommentarena istället.
Skickar dig en stor varm kram!

Svar: Vad fint du skriver till mig! TACK snälla rara! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-12 @ 11:49:52
Postat av: Anna

Alltså ehh, jag trodde det var BERÄTTIGAT att som mamma få klaga lite, varje dag om så önskas - för SHIT vilket jobb det är alltså!

Jag har tidigare haft heltidsjobb + två extrajobb och trodde ett tag att jag skulle jobba ihjäl mig - men då hade jag ÄNDÅ fritid - om det så bara vore för en halv dag i veckan. Det har jag inte längre. Jag är tamejfan mamma varenda jävla dag, timme, minut. OCH det är jobbigt!!! Det är så jäkla tungt att inte ens få duscha ifred eller gå på toa ifred. Och det är inget som säger att en inte älskar sitt barn för det?! Jag älskar mitt barn och massor av andra människor runtomkring mig - det betyder inte att jag vill ha med dem på toa för det liksom. Och då har jag vänner, familj och svärfamilj som jag umgås med i stort sett varje dag och även om jag alltid är med så är det himla skönt när mitt barns farfar sitter och busar med mitt barn en stund, bara så att jag skulle kunna få hinna på toa och kanske springa på affären ensam en stund.

Jag har läst din blogg ett tag (men aldrig kommenterat förrän nu) och jag beundrar dig för att du klarar allt helt ensam. Jag önskar att jag bara kunde hoppa på ett plan och vara barnvakt en stund så att du får duscha själv bara! Jag förstår att det måste vara riktigt jobbigt att inte ha familjen nära. Fortsätt var så stark som du är & fortsätt våga klaga i bloggen om du vill. De läsare du har som är vettiga och sunda har också vett nog att förstå att en måste få göra det ibland.

Svar: TACK för att du tog dig tid att skriva så mycket & fint till mig! Som det värmer i hela hjärtat. Så otroligt omtänksamt! Tack igen! <3Och du är väldigt välkommen att passa August medan jag duschar, haha ;)
Gulle gulle dig!!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-12 @ 12:00:11
Postat av: Trees, mamma i London

Så himla tråkigt att höra något sånt!! Denna människan kan inte ha mycket till liv. Att klanka ner på någon sådär, någon man inte ens KÄNNER.
Att vara mamma är -som alla andra säger, inte alltid lätt.. och jag VET hur det är att inte ha släkt som kan passa osådär, det ÄR jobbigt ibland. Plus en man som reser i mellanåt. Men man gör det bästa av det <3 Och jag kan läsa mellan raderna i VARJE inlägg du lägger upp, att du är en jättefin människa, en kärleksfull mamma och tja, en easy going person helt enkelt ;) Kramar och kärlek till dig jenny!

Svar: Ja du vet ju precis hur det är vännen! Inte alltid enkelt. Men vi gör ju vårat bästa <3KRAM & TACK snälla kära du för så fina ord! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-12 @ 12:04:35
URL: http://mangofisk.se
Postat av: Carro

Men usch! Du ska absolut inte ta åt dig! Vilken idiot att uttala sig så! De e fasen inte lätt med barn o man har rätt att klaga, även om jag aldrig uppfattat att du gör det! Din blogg är inget puttinuttisnutt "mitt liv är bara så fantastiskt o rosenrött" vilket jag uppskattar! För INGEN lever så! Fortsätt att skriv exakt som du gör, det finns idioter o avundsjuka människor överallt tyvärr. Du vet ju vad jag tycker du är stark som bor utan några släktingar som man kan be om hjälp nångång. Tycker du är otrolig som gör det! Kram

Svar: Tack rara du för att du tog dig tid att skriva så mycket fint till mig! <3 Det värmer så innerligt!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-12 @ 13:40:43
URL: http://eniloracs.devote.se
Postat av: Aida

Gud vad arg jag blir! Vem säger något sådant till DIG?! Du är den mest kärleksfulla mamman jag vet, du är liksom min förebild när jag själv ska bli mamma. Ta verkligen inte åt dig! <3

Svar: Men gulle dig! TACK snälla kära du!! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-12 @ 14:00:18
URL: http://www.aidalazarian.blogg.se
Postat av: Camilla

Idioter finns tyvärr överallt. Men som du ser så är det ju ingen annan som håller med.
Jag fällde tom några tårar, så fruktansvärda anklagelser att få som förälder.

Tack för en bra blogg förresten! Det är den första blogg jag läser om dagarna.

Svar: Åh TACK rara du för sådana omtänksamma, fina ord! <3 Jag blir alldeles överväldigad av allt fint ni skriver!! KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-12 @ 19:20:06
Postat av: Camilla

Vilken blogg har den människan läst?! Ärligt?! Hade kan inte vara din iallafall. Din kärlek till familjen lyser igenom varje inlägg. även fast jag inte känner dig så blir jag så uppriktigt ledsen att de finns folk som kan häva ur sig vad som helst till någon som är så go och så positiv som du.

Strunta i sånt, dom förtjänar inte din uppmärksamhet!

Svar: TACK snälla snälla för att du tog dig tiden att skriva sådana fina ord! Som det värmer i hjärtat! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-12 @ 22:56:29
Postat av: Anna

Du är en sådan himla fin människa Jenny och helt ärligt så kan jag inte tänka mig en bättre mamma! Du gör allt för August och det kan ju inte undgå någon att du älskar honom ut i fingerspetsarna. Du är en riktig förebild för mig faktiskt. Jag åker till Boston den 23e september för att vara i au pair i ett år för fyra (jag vet, jisses!) barn och den yngsta är nästan precis lika gammal som August. Jag älskar att kika in på din blogg och läsa vad ni har för er och få tips på vad man kan hitta på med de små.
Hoppas verkligen att den där människan skäms nu och att hen bara hade haft en pissig dag och tog ut det på dig, för du förtjänar inte ett dugg utav det. Puss!

Svar: TACK snälla rara för sådana fina ord!! <3 Som det värmer i mitt hjärta att höra.Och vad roligt att du ska til Boston! Jag har alltid velat åka med det har aldrig blivit av. Så vackert & 4 barn kommer gå toppen! Berätta så gärna hur det går & lycka till!! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-12 @ 23:04:03
Postat av: Johanna -->Blekinge

Usch så elaka människor det finns. Vill bara säga att du verkar vara en sån fantastisk människa och mamma. Och så länge du vet om det själv och känner så, så ska du aldrig behöva förklara dig eller det för någon. Och som jag förstår har du många som följer dig, och det utav en anledning. Bry dig aldrig om nån som försöker trampa ner en. Heja dig!

Svar: Tack kära du för väldigt fina, omtänksamma ord! Det betyder så mycket att nin tar er tid för att peppa på! <3 TACK!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-12 @ 23:35:14
Postat av: Yohannas.se

Det är inte lätt, men jag har som verktyg som hjälper mig hitta tillbaka till spåret liiiite bättre iaf, men jag är också känslomänniska tro mig. Å tur är väl det, ellerhur! :) Jag tycker du verkar sund som reagerar.

Svar: Vad skönt att du har det! Heja dig! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-13 @ 11:35:48
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Postat av: Susanne

Vissa människor! Säkert sitt eget liv denna beskriver och tar ut det på ngn annan! Du gör ju allt för de dina, inte ens jag som är själv kan hålla jämna steg:))) Keep it up

Svar: Åh gulle dig som skriver så snällt!! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-13 @ 20:32:32
Postat av: ellenojag

Alltså jag är i chock! hur i helvete kan man säga ngt sånt! "de" vet exakt på vilka punkter de ska trycka när de lämnar de där dryga kommentarerna! Jag tror inte det är någon som kan ta fel på din kärlek till August, det lyser igenom hela bloggen <3 jag vet EXAKT hur de där spydigheterna känns (när Hugo låg inlagd som nyfödd, var det någon anonym som önskade att han skulle bli sjuk igen, så att jag ändrade min livsstil) hur sjukt är inte det!? jäkla människor!
kram och gonatt bästa Jenny

Svar: Näe?! Sa någon verkligen så?? Fy så fruktansvärda människor det finns!! Vad vill dom? Herregud.. Jag är helt chockad att folk orkar & faktiskt VILL hålla på sådär. Ja precis. JÄKLA människor. Fan alltså. Skaffa ett liv.
KRAM & tack för sådana himla fina ord! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-15 @ 00:10:55
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: Nadja

Det var det dummaste jag hört. Tycker du verkar va en fantastisk mamma som hittar på en massa skoj med lille August. Tycker att det är bra att du pratar om både det bra och det dåliga, det visar ju bara på att din blogg är äkta. Det spelar ingen roll hur mycket man älskar sin bebis, det kommer ändå vara jobbiga stunder då och då och jag gillar att du bjuder på dem, ger mig en liten försmak på vad jag har att se fram emot när det blir dags.. Sen tycker jag att elaka kommentarer är så jävla onödiga, har man inget snällt att säga behöver man inte säga något alls.

Svar: Åh tack fina du för sådana snälla ord! Det värmer så mycket med er pepp!! <3 You made my day!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-08-16 @ 04:35:20
URL: http://www.alohanadi.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0