Fat sick and nearly dead

Idag är det ensamkväll för maman.
Härligt!
Jag har börjat kolla dokumentärer flitigt då jag är ensam & idag är det dags för den kända dokumentären "Fat Sick and Nearly Dead".
Så otroligt bra!
Jag vill köpa en juicemaskin & testa en juice fast.
De som känner mig vet att jag älskar att äta mat. Och varenda dag äter jag något sött, för att det är gott helt enkelt & jag har aldrig dåligt samvete över det jag stoppar i mig. Överlag är jag faktiskt nyttig! Jag älskar grönsaker, äter aldrig friterat, halvfabrikat eller annat skräp.
Jag skulle Absolut inte inte dricka enbart juice för att gå ner i vikt.
Utan för att det är så himla bra för kroppen!
Undrar om jag skulle kunna få med Andrew på några dagar?
 
Vi får se.
 
Har ni någonsin testat en Juice fast?
 
 
 
Bilder som inte har någonting med texten att göra ;)
Knäpphunden. haha. Så himla rolig är han.
Och på första bilden ner man ju att det inte är så konstigt att August fick tag på hans tunga i morse!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna Karlsson

Nopp jag har inte testat. :-)

2013-01-04 @ 06:36:09
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Pernilla Chis

Jag gillar med dokumentärer!
Jag och Vasse körde en soppkur på en vecka en gång och åt en kålsoppa i 7 dagar (och lite annat, men det var en strikt kost!) Efter 4 dagar var vi snudd på deprimerade och var sura hela tiden. Haha! Det gör vi inte om.

Svar: hahahaha det förstår jag att ni blev deprimerade av ;) Altså.. dom säger ju att man inte ska vara hungrig på denna detoxgrejen då man kan dricka hur mycket juice man vill ungefär. Det går inte ut på att tappa vikt eller att minska magen, men på att detoxa ut all skit man har i kroppen genom att enbart stoppa i sig frukt & grönt. Ah vi får se om jag vill/orkar ;) Tycker om man väääldigt mycket, hehe
jenny - mammaliv i Nashville

2013-01-04 @ 07:22:05
URL: http://enfrusdagaribrasilien.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Har bara testat att fasta en gång, köpte ett paket för fasta 5 dagar. Du dricker bara buljonger och theer och några jouicer om jag inte minns fel. Det skulle tydligen vara bra för att rensa kroppen från slagg och sånt. Efter 3 dagar höll jag på att tuppa av och 4 dagen var nära på skilsmässa så nej, det gör jag inte om ;)Men det är ju en utmaning också, om man har karaktären att klara av det! JAg gjorde det inte haha!

Svar: Dom där kurerna som man köper skulle jag inte klara av då man bara får några små flaskor liksom. Altså.. dom säger ju att man inte ska vara hungrig då man kan dricka hur mycket juice man vill ungefär. Det går inte ut på att tappa vikt eller att minska magen, men på att detoxa ut all skit man har i kroppen genom att enbart stoppa i sig frukt & grönt. åååhhhh jag vet inte om jag vågar ;) hahah
jenny - mammaliv i Nashville

2013-01-04 @ 10:04:20
URL: http://nathalier.blogg.se
Postat av: Viktoria

Jag läser en blogg som heter The Skinny Confidential. Tjejen som skriver den, Lauryn, brukar göra en grej som hon kallar The 3-day juice cleanse challenge. Det går ut på att man dricker färskgjorda juicer under tre dagar - juice i mängder - och en massa vatten. Kolla här: http://theskinnyconfidential.com/2011/09/13/juicers-three-day-cleanse/ till exempel.

Jag har själv inte provat men är sugen att prova på det en fredag-söndag eller liknande när jag inte är på kontoret åtta timmar per dag. Skulle väl förmodligen dö av hunger (även om det inte är meningen att man ska vara hungrig när man dricker allt det där) :)

Svar: Intressant! Altså.. dom säger ju att man inte ska vara hungrig då man kan dricka hur mycket juice man vill ungefär. Det går inte ut på att tappa vikt eller att minska magen, men på att detoxa ut all skit man har i kroppen. Testa & säg hur det gick!! ;)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-01-04 @ 11:44:33
Postat av: Joanna-Livet med Asperger+reumatism

söt vovve:)

Svar: Tack!! :) jag håller med ;)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-01-04 @ 17:25:32
URL: http://domkallarmighannes.com
Postat av: Maria, Livet med tre

Vi har en juice maskin och gör mycket juicer med den. Min man har gått steget längre än mig och kört på en juice diet. Han höll på i flera veckor. Gjorde juicer på allt!
Grönsaksjuicer som hade alla möjliga utrensande egenskaper och han mådde så jäkla bra av det!
Jag hade definitivt provat om jag inte ammade men jag hade nog aldrig kört så strikt som han gjorde. Jag trivs rätt bra med att göra mig en eller ett par nyttiga juicer om dagen.
Vi tittar mycket på matdokumentärer, har du sett Food Matters?
Den ändrade totalt min syn på mat. Vi har alltid ätit bra, aldrig halvfabrikat tex men efter den dokumentären så förstod jag hur mycket det är man kan ändra på i matväg och vad det kan ha för betydelse för din hälsa.

Kram kram vännen!!

Svar: Den måste jag se! Tack för tipset! Ja man får verkligen upp ögonen & det är så jäkla nyttigt att inte blunda för allt som pågår i mat-världen. Skulle ALDRIG kunna äta kyckling som inte är organic här i USA längre. Dom doppar kycklingen i KLORIN & sprutar sedan in massa smakämnen så det ska smaka bättre?!?!? SJUKT. Gah. Okej jag blir lite het på gröten när det kommer till denna mat-debatt ;)

Hejja på din man som klarade av att köra på så länge. Och nu vill jag testa ännu mer!! Tror verkligen att man kan må så mycket bättre om man proppar kroppen med massa nyttigheter ett par gånger om dagen :) Säkert därför du är så jäkla fräsch!!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-01-05 @ 10:15:49
URL: http://www.livetmedtre.wordpress.com
Postat av: Junitjej

En sådan söt hund!

Svar: Tack! :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-01-05 @ 19:05:36
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Mia

Jag har testat och det går finfint fram tills dag tre då allt socker lämnat kroppen och abstinensen från helvetet sätter in. Klarar man den så går resten av detoxen lätt och man känner sig jättefräsch.
Jag dricker alltid en rensande juice såhär efter jul men då får man äta samtidigt. Det är en renande juice och ett komplement. Så under tre veckor äter jag nästan inget kött utan håller mig mer till ren mat som grönsaker och fisk. Det handlar inte så mycket om att gå ner i vikt, även om man blir slankare, men det är så skönt att få ordning på sin uppsvullna onda mage efter all julmat.

Kram
Mia

Svar: Åh vad intressant att du testat!! :) Tack för att du delar med dig! Jag tänkte testa tre dagar först & sen får vi se vad som händer. Vill mest bara kickstarta & sedan göra det till en vana att dricka en riktigt bra juice till frukost eller lunch. Vi får se :)Hejja dig!!
KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-01-07 @ 11:37:59
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0