Favoritleksaken

Ja, just nu ligger salladsslungan på topp här hemma.
Det finns inget så roligt som den.
På plats två kommer nog rengöringsprodukterna.
August plockar ur skåpet, placerar strategiskt ut alla flaskor över hela huset, sedan stället han tillbaka dom.
Och sedan börjar han om.
 

Kommentarer
Postat av: eastcoastmom i Spanien

En klassiker. Barn gillar alltid att plocka grejer ur skåp.

Svar: Sötungar! :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-06-17 @ 14:56:44
URL: http://grrringo.blogspot.com
Postat av: Lotta, Millebus o lillebror

Haha, ja den såg ju skoj ut:P
Varför lägga massa pengar på leksaker liksom?:)

Svar: Ja precis! ;) hehe
jenny - mammaliv i Nashville

2013-06-17 @ 20:51:12
URL: http://sessancharlotte.blogg.se
Postat av: På Selmas gata

Man köper typ en miljon grejer innan bebisen kommer och sedan vill han bara ha decilitermåttet och kastrullen att leka med ändå, hehe:)

Du tror väl att jag börjat stalka dig nu (ja liiite varning är det kanske?:-)) men jag fortsätter ju som sagt att läsa i ditt arkiv. Kom på en till grej jag vill fråga, säg till om du tröttnar?:) Men är det någonting du kan sörja att August missar som du fick uppleva när du växte upp i Sverige. Nu menar jag inte personer och sådant utan mer allmänt?

Jag förstår att det måste finnas många positiva saker med det liv han får leva nu, han verkar ha det som en prins:) Men jag blev ändå nyfiken på om det är något som du kan känna att det är tråkigt att han inte får som du hade genom att bo i Sve.?

Undrar också lite nyfiket om dina mor/farföräldrar är så pigga att de kunnat besöka er eller om det blir när du är hemma i Karlstad? Hur upplever de isf att du numera är gift borta i Usa?

När jag drog till Nya Zeeland för att plugga ett tag så blev min mormor (som tyvärr inte lever längre) jätteupprörd och var säker på att jag skulle hitta nån karl och stanna där. Tror hon blev rätt lättad när jag blev sambo med en Göteborgare sedan, haha:)

Vet inte hur tidsskillnaden är men här är det tre minuter i midnatt så jag säger godnatt:) Kram/tanja

Svar: Vad söt du är! Och så GLAD jag blir att jag har en stalker! ;) hehe. Och jag tröttnar aldrig på era frågor!
Alltså.. det där med vad jag saknar.. Friheten i Sverige skulle jag nog säga. Här vågar man inte riktigt barnen gå ut på gatan själv utan uppsyn. I sverige är det mer avslappnat. Jag tänker även ofta på detta med vapenlagar osv & August växer ju upp där det anses helt OK att bära vapen. Samt att könsrollerna är väldigt indelade här. Tänker även att jag kommer sakna, att han inte kommer kunna GÅ överallt. Här måste man ta bilen & jag önskar så innerligt att han skulle kunna cykla till vänner, lekparken, skolan etc. Men det kommer han inte kunna göra..
Sedan gör det givetvis ont i hela kroppen då jag vet att han inte växer upp med sin mormor, morfar, moster, morbror & alla övriga släktingar som vi älskar så himla himla mycket.. Men så är det. Det var ju mitt val att gifta mig med Andrew & man får liksom försöka att inte tänka på det alls. Oj vad långt det blev nu.. Hoppas jag svarade någorlunda ok. Och jag måste tillägga att jag varje dag är tacksam över att vi bor där vi bor för det finns mycket som är så otroligt BRA här! <3 KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-06-17 @ 23:53:29
URL: http://selmasgata.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0