Oh happy day

Tack för fina kryhälsningar & tips ang. ryggen ❤
Jag har visst inte ryggskott, utan diskbråck. Så jag ska försöka ta mig till bilen så Andrew kan köra mig till en akut-kiropraktor. Jag KAN verkligen inte gå. Usch så otäckt det känns. Och vad ONT det gör. Hua..

Andrews mamma missade flyget imorse, Andrew missar viktiga möten, jag får inte tag på någon himla städfirma & livet är sådär o-härligt upp&ner.


Kommentarer
Postat av: michaela- mamma till tre 💗

KRAAAAM på dig min vackra vän. så eländigt med ryggen. att ha ont i den kan verkligen kännas otroligt otrevligt och obehagligt. och man inser hur lycklig och tacksam man ska vara när man INTE har ont. jag håller alla tummar jag har att du träffade en grym kiropraktor som lagade dig på bästa sätt!
puss ♥

Svar: Tack kära du!! <3Ja det är fruktansvärt alltså. Fy vad hemskt ont det gör. Jag ska på behandling varje dag i en vecka & hoppas jag blir bättre snart! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-06-26 @ 20:14:45
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: På Selmas gata

Men vad tusan!:-( Sicket elände:-( Jag hoppas verkligen att du får den hjälp du behöver och att livet snart blir lite mer härligt!! Kramar!

Svar: Tack kära du! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-06-27 @ 00:22:49
URL: http://selmasgata.blogspot.se/
Postat av: Ulrika F

Stackare!! Jag har också diskbråck.. Ett litet tips som hjälper mig är akupunktur och sjukgymnastik. Akupunkturen är ren akut smärtlindring, sjukgymnastiken kan hjälpa på lite längre sikt! (för mig i alla fall) Ha tålamod!
Hoppas det går över fort!
Sommarhälsningar från Östhammar

Svar: Tack snälla för tips! Jag har redan kikat på sjukgymnastik & vet att jag måste rehabilitera. Hoppas att jag kan bygga in mycket i en yogarutin såklart ;)Trist att även du har diskbråck :( Så hemskt jobbigt.
KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-06-28 @ 13:41:20
Postat av: Ulrika F

Perfekt med yoga tror jag :) Lycka till!

Svar: Ja jag ska bara börja kunna gå först ;) hehe
jenny - mammaliv i Nashville

2013-06-29 @ 10:58:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0