Dags för något nytt

Blir helt tokig på mitt hår!
Nu när solen skiner starkare, så vill det inte alls vara rödbrunt längre.
Utan ljust såklart. Så just nu har jag ungefär en miljard olika färger i kaluffsen.
Typ GRÅ (??!) i hårbotten!
Himla irriterande.
Och bebisfjunet har växt ut till en halvfull lugg & jag ser förskräcklig ut.
 
Nej. Ett frisörbesök får det bli om några veckor & då kommer det bli en kul förändring som jag varit nyfiken på bra länge.
Känner mig helt plötsligt jättevågad & liksom ba "äh, håret växer ut om det inte blir bra".
Sjukt pepp över min hårplan!
 
Åååh min första bloggcliffhanger!?
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Härligt att kunna känna så (jag tycker i och för sig att du passar väldigt bra i ditt mörka hår!). Den attityden har jag nog aldrig haft, i alla fall inte sen jag klippte mig själv på dagis som 4 åring. Världens största mes är jag när det kommer till mitt hår. You go girl! Ska bli spännande att se vad det blir :)

Svar: Tack!! Jag älskar det mörka, men håret vägrar att hålla sig till den färgen så det funkar inte just nu :(/ Jag har alltid varit ganska mesig när det kommer till håret, men nu känner jag bara "ÄH"! Whatever. hahaha ;)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-03-20 @ 02:53:07
URL: http://jennyimaine.wordpress.com
Postat av: Lotta

Jag känner samma!! Ska till frisören på måndag haha. Att det ska vara så svårt att bestämma en färg och hålla sig till den :)

Svar: Kul! :) Ja jag ändrar & håller på mest hela tiden nu ;)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-03-20 @ 08:25:06
URL: http://charlottaandersson.blogg.se/
Postat av: Frida - Vita villan

Väntar med spänning!
Ska själv boka in en tid hos frissan snart. Men jag tänkte inte vara så vågad. :-) Färga till något som är nära min riktiga hårfärg, kanske med några ljusa slingor. Tänkte även kanske försöka spara till lite längre hår eftersom jag haft kort de senaste åren. Men men jag kanske hinner ändra mig. :-)
Hoppas du har en bra dag! Kram!

Svar: Det kommer blijättefint på dig med ljusa slingor! :) Jag tycker det är sååå svårt att spara till långt hår, har inte tålamod? ;) Önskar det fanns något piller som gjorde att håret växte över natten, hehe.Ha en fin dag du med vännen.
KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-03-20 @ 08:32:22
URL: http://fridsingen.blogspot.com
Postat av: Annica

Låter spännande! Själv var jag hos frissan i måndags, men det blev ljusa slingor som vanligt och klippte topparna. Jag är för mesig för stor förändring, hehe!
Ha en bra dag!Kram

Svar: Härligt att bli vårfräsch! :) Man behöver inte göra något galet för att känna sig nöjd ;) KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-03-20 @ 08:59:13
URL: http://busarna.blogspot.se
Postat av: Eleonore- Kokboksutmaningen

Spännande, ska bli kul att se vad det blir för något! Är också sugen på att göra något med håret, har tusen färger i det nu känns det som :P

Svar: Det är så jobbigt när man inte vet vad som pågår i det där håret altså! Och allt man vill är att få rädsiga på barret. Jag blir tokig! haha
jenny - mammaliv i Nashville

2013-03-20 @ 09:53:36
URL: http://fikamed.wordpress.com
Postat av: Jennie

Spännande :) sj så tänkte jag hoppa på de lite ljusare lite ljusa slingor!

Svar: Härligt att bli vårfräsch :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-03-20 @ 10:59:21
Postat av: aida

Jag tycker fan att ditt hår var snyggt sådär! :O :D

Svar: Åh tack!! Jag älskar det brunröda, men mitt hår ser superdassigt ut & jag måste färga på salong var 4:e vecka för att behålla färgen. :(
jenny - mammaliv i Nashville

2013-03-20 @ 23:05:08
URL: http://www.aidalazarian.blogg.se
Postat av: Anna

Åh så spännande!! Du får gärna ta ett extra klipp för mig också, mitt stackars hår har fått lida för min frisörskräck (mer total misstro när jag tror att de tänker sno halva håret bara jag ber dem toppa) de senaste 4(!!!) åren och ser ut som ett skatbo i topparna trots mina ambitiösa hemmafix-försök till att klippa bort det värsta. För att inte tala om färgen som gått från guldblond till mörkt brungrå av fullt oklar anledning.. Tycker det ska bli snart förövrigt, några veckor är alldeles för lång tid för en acceptabel cliffhanger ;)

Kramar fina Jenny

Svar: Jag har också frisörskräck! Fyyy vad jag hatar att gå till frissan. Åh jag förstår dig PRECIS. Gud. Jag har haft så otroligt många fula klippningar, även om jag gått till samma för att det blev bra första & andra gången. SUCK altså. Ett under att jag inte gett upp ;) Vågar jag så vågar du!! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-03-21 @ 13:39:15
URL: http://aofv.blogg.se
Postat av: camilla

Tycker du är superfin i ditt mörka hår. Din ögonfärg ser ut att komma fram! Men jag håller med om att man vill bli ljusare till vår/sommar.

Mott hår har typ gått av framme vid luggen och tar såå lång tid att växa ut. Himla märkligt att det blir så efter en graviditet.

Kramar

Svar: Tack snälla! Jag älskar det mörka, men det går inte att underhålla då det bleks heeela tiden :( Så himla trist! Och visst är det underligt hur håret ändras efter graviditet! Suck! Tycker du ser jättefin & naturlig ut i håret!
KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-03-24 @ 21:08:54
URL: http://camillasrum.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0