Lurvbollen

Jag skriver inte så ofta om Mally längre & jag måste erkänna att det är svårt att ge honom samma uppmärksamhet som han fick innan August kom till världen.
Det där med att träna med hundgodisar, gosa på soffan hela kvällen eller kasta boll 3498 gånger händer inte lika ofta & samvetet påminner mig ofta om detta. Han är ju min första bebis.
Även om August & Mally leker mycket ihop nu, så är det ju inte samma som mammabus.
 
Men idag ska han få all uppmärksamhet i världen då han ska åka på hundspa.
Där får han bada, bli klippt, leka med kompisar & ha det gott hela dagen medan jag & August åker hem till Julie & Asger för fredagshäng.
 
 
Glad fredag allihop!
Puss.
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Å han är så fin!!
Vet vad du menar, nu har vi inte hund men katt, och vi har haft henne sen 2000 - 13 år alltså! Hon var ju vår första lilla bebis....när vi "lämnade bort" henne om vi skulle bort tex en helg, så ringde vi givetvis hem och frågade hur hon mådde osv....minns hur vi stannade bilen på en svindlande liten bergsväg i Italien där vi var på bröllopsresa, och gick ut i stekande sol (pga mottagningen) för att ringa hem och höra hur "bebisen" mådde... :-)
Numera är det barnen vi ringer hem och frågar efter...naturligt nog. Men lite dåligt samvete fåpr man ju.

Hoppas er dag blir underbar!
Kramar

Svar: Jamen precis!! Förr ringde vi alltid till hunddagis för att kika så han hade det bra, nu kan det gå flera dagar innan vi ringer?? Känns så himla fel, men som du säger, man har ju fokus på annat nu. KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-05-10 @ 15:48:07
Postat av: Anna

Söta Mally! Vad är hon för ras? Har för mig att du svarat tidigare men jag minns inte när. Vi hade en am. cockerspaniel. Min bebis. <3

Svar: Han är en miniature golden retriever :) Jag är inte så bekant med cockerspaniel & deras beteende faktiskt men de är himla fina :) Envisa? Jag har inte mött någon Golden som är så himla envis som Mally ;)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-05-10 @ 17:19:32
URL: http://strawberrydaiiquirii.wordpress.com
Postat av: Anna

Sorry han :) Vår cocker var himla glad för människor och mat ;) Ingen vakthund alltså. Familjehund helt klart. Golden verkar så himla go!

Svar: Ja mat är han glad i ;) Och absolut en vakthund! Vilket är otroligt bra för mig då jag är ensam :) Underbara hundar!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-05-11 @ 11:46:17
URL: http://strawberrydaiiquirii.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0