The Winner Stands Alone

Ha! Det blev ca 1 minut för mig själv i soffan igår.
August vaknade varannan minut av hostanfall & storgrät.
Det slutade med att vi tvingade i honom medicin & sedan fick han sitta med oss & kika på tv en sväng innan både han & jag däckade i sängen klockan 8.
Glassen glömde jag av, den smälte & fick slängas.
Oh the joys of motherhood.
Idag har vi noll planer & inga måsten, så det blir en lugn Fredag.
Jag har börjat läsa en ny Paulo Coelho (min favorit!)  bok & har planerat att avverka fler kapitel när August sover.
OM han nu får för sig att sova..
Annars kommer Peppa Pig gå varm på tv:n.
 
Har fö. kokat honungsvatten. gjort näringsrik smoothie, erbjudit c-vitamin"godisarna", har igång humidifiern med eucalyptusdroppar osv osv osv osv.. Hoppas detta går över snart!
 
 
Hann läsa 3 sidor förut till morgonkaffet, haha. Boken ser ju ganska "läst ut" men det är enbart för att den hängt med på samtliga resor då jag anat att jag skulle få 10 min över till den, men det har ju aldrig hänt.. haha.

Kommentarer
Postat av: Nina

Jag håller tummarna att du får några härliga kapitel för dig själv snart, det behövs! Läsa är verkligen avkoppling, ska försöka komma igång med mitt läsande igen! Stora styrkekramar till dig och massor av krya på sig till August!

Svar: Tack kära vännen!! <3 <3 <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-11-15 @ 17:10:22
URL: http://ninaerica.blogspot.com
Postat av: Sofia

Vill också ha det ljuset ;-)

Svar: Mm det luktar sååå gott! Måste köpa fler så mycket som jag har dm tända ;)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-11-15 @ 20:00:43
URL: http://lovejournal.blogg.se/
Postat av: louise

Men varför får ni ingen mer effektiv medicin av läkare i USA? Mollipect är ingenting i jämförelse med cocillana. Ni behöver ju motsvarande ventoline/bricanyl och något som dämpar hostreflexen på natten (cocillana). Måste väl finnas i USA? Skulle ha gissat att det typ fanns receptfritt där borta t.o.m... Ok, att hosta "är bra" för man får upp slemmet men det är väl minst lika viktigt att få sova kan man tycka.. tycker jag iaf.. Och viktigt för hela familjen ju.. Förr fick jag alltid ångest när viggo började hosta för jag såg framfört mig sömnlöshet å tunga dagar utan ordentlig vila. Nu tänker jag bara "ok, det blir en extra lång natt eftersom han kommer sova djupt och extra länge när han är förkyld och får medicinen"..

Fasen pågår till och från alltså. Brukar väl gå över då de blir två nånting och då kan ju frigörelsen starta lite smått.. men där tror jag inte ni behöver få det så värst tufft.. Kan ju komma undan rätt bra om man har tålamod, visar respekt och är lyhörd.. självklart olika hur enkelt det går att lirka med sitt barn då de får sina infall av trots men A verkar inte vara den trotsiga typen. Ska bli intressant att se om jag har rätt där eller ej framöver :) Lyckats till med allt iaf och hoppas ni snart får sova mer allihopa!!

Svar: Jaa du.. Underligt då USA är medicinlandet nummer ett. Här får man knappt någonting för barn under 2. De är otroligt strikta med noll medicin faktiskt. Vilket är ganska bra tycker jag, men ändå lite jobbigt när kiddot verkligen har det tufft :/
jenny - mammaliv i Nashville

2013-11-15 @ 20:24:29
Postat av: ....

Använder oxå coccilana.. Men till barn vet jag ej - får man d? Innehåller morfin. Men håller med -effektivt !

Svar: jag tror man får det ganska tidigt i Sverige faktiskt! August fick ju Mollipect vid 18 månader vilket jag tyckte var galet, men det är tydligen vanligt i Sverige :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-11-15 @ 20:32:50
Postat av: louise

..alltså jag har inte köpt cocillana på svarta marknaden eller så :) En helt riktig doktor har skrivit ut den..

Svar: Haha, förlåt men denna kommentaren lät så rolig ;) Undrar om man ens kan köpa hostmedicin på Svarta marknaden? ;) hehe. Jag har hört att man får hostmedicin, alltså, riktig hostmedicin, tidigare i Sverige än här i USA!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-11-15 @ 21:13:40
Postat av: louise

..till min son. Inte till mig..

2013-11-15 @ 21:14:45
Postat av: Sara

Är hennes man en rik rysk affärsman? Om ja, då är boken riktigt bra!

Svar: Jaaa! Den är det! 😍
jenny - mammaliv i Nashville

2013-11-15 @ 21:44:06
Postat av: Sofia

ÄLSKAR Paulo Coelho!! Jag har aldrig hört någon annan säga att de uppskattar hans böcker, jag tycker dom är så fint skrivna. :) Hoppas du får lite tid över snart, själv har jag en mama-tidning från förra månaden med plasten kvar runtom... En vacker dag :) Hihi. Kram!

Svar: Åh vad roligt med en Paulo-älskare!! :) Jag har heller aldrig mött någon som älskar hans böcker så mycket. Har kommit en liten bit i boken faktiskt & är helt fast. Woop!Hoppas du får tid att åtminstone ta av plasten snart ;) hehe. Känner igen det är alltför väl!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-11-16 @ 19:09:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0