Hej Fredag!

Godmorgon Fredag & Hej "långledigt"!
Vi som åker till Seattle på måndag får verkligen en låååång härlig familjevecka.
Underbart!
August förkylning börjar bli lite värre så vi måste se till att försöka kurera honom.
Det är inte inte roligt med en sjuk lillkorv på semester, det har vi verkligen erfarenhet av.
Så vi ska försöka bomba lillen med vitaminer, frukt, vatten, vila & frisk luft.
Hoppas det funkar!
 
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe & slänga på mig kläder.
Vi har en hem-alarm-jobbgubbe som kommer över snart för att kika lite mer på fönsteralarm samt videokameror.
Det är mamman i huset som är trött på att vara livrädd då mannen är borta på jobb.
 
 
August började helgen som man bör, men en godis ;)

Kommentarer
Postat av: På Selmas gata

Halloj!
Först måste jag säga att jag gillar att det går att diskutera och ha olika åsikter utan att man måste gå till personangrepp! Då menar jag ju givetvis bloggkommentatorerna, ibland verkar folk helt galna och kallar varandra för galna grejer där. Så heja dig! (och mig!) som diskuterar på ett vettigt sätt!!

Sedan får jag säga att jag måste vara ännu mer närsynt än jag trodde eftersom jag läste att du skulle få hem en "hemalarmJORDGUBBE", läste flera gånger och funderade på vad det var för slangord det där med jordgubben, haha;) Men jag förstår dig verkligen! Vi har ju nästan jämt haft hund och det hjälper ju lite men hade jag varit själv mycket (vilket jag var förr då sambon jobbade borta) så hade jag också valt ett bra larm. Ja det behövs ju ändå. Min man jobbar dessutom med sådant, men det är väl som med skomakarens barn och allt det där för vi har nada hemma nu... Det händer så mycket sjukt även hemma i "trygga" Svea att alla borde skydda sig! Vi hade inbrott en gång när jag bodde hemma hos föräldrarna och vi låg och sov och märkte det på morgonen. Sedan dess är jag alltid lite nervös när vi sover där, även om det var många år sen nu.

Och så: Lille August! Vad han har det jobbigt med förkylning:-( Hoppas han mår bättre alldeles snart för sjuka småkorvar är inget roligt för mamma och pappa heller...!! Kramar!

Svar: Ja men verkligen heja oss! :) Jag älskar att diskutera & blir väldigt sällan arg eller upprörd om den andra personen kan "tygla" sig ;) Jag menar. alla har ju olika åsikter! Det är ju så sunt. Man ser saker från olika perspektiv & ibland är det ju jättebra att höra från en annan synvinkel så man kan fundera & kanske ändra sig lite. En människa kan ju inte alltid ha rätt eller veta allt.
Ja alla borde ju ha hemalarm nästan! Tänk så mycket mindre inbrott det skulle bli. Jag förstår inte att det är så ovanligt i Sverige?
Så idag fick den där jordgubben (haha!) fint påbörja installation ;)
Tack för krya hälsningar & KRAM på dig!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-11 @ 14:24:28
URL: http://selmasgata.blogspot.se/
Postat av: Anonym

Fin blogg!

Svar: Tack snälla! :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-11 @ 15:11:56
URL: http://idamariaandersson.webblogg.se
Postat av: Linda

Jag haller med dig! Sa underbart med alarm och att inte behova oroa sig nar mannen ar borta pa jobb. Jag har ju aven en hund, en golden retriever och dom ar ju inte kanda for att vara bra vakthundar. Na alarm ar det enda som galler :)

Svar: Mm precis!! Mally är jätteduktig på att skälla, hoppa upp på dörren & verkligen göra sig "hörd", men det räcker ju inte. En hund skrämmer inte iväg alla. Och om hunden inte är hemma, vad gör vi då? Nej Ett alarm som är kopplat till polisen känns 1000 gånger bättre. Så nu är vi "säkra" här hemma :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-11 @ 15:53:49
URL: http://lindisen89.blogg.se
Postat av: Sofia

Åh, M&M, gott :-D

Svar: MMm så goda! Älskar de med mandel istället för choklad eller peanut. Och även Peanut Butter! Mhmmm! ;)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-11 @ 18:48:12
URL: http://lovejournal.blogg.se/
Postat av: HannaE

Är det en duk från Klässbols linneväveri? Skulle oxå vilja ha ett larm men min sambo är från lugna landet i västra värmland där det typ aldrig hänt något så han är lite svårövertalad :/ Men jag ska nog lyckas för jag är så nojjig och mörkrädd. ;) Tack för en bra blogg!

Svar: Den är från Gripsholm :)
Jag hejar på dig i debatten om larm! Bara köp ett ;) hehe. Nej men jag förstår verkligen varför du vill ha ett! Ibalnd bryr jag mig inte alls, men ibland är jag SÅ nojjig & liksom kan inte inte slappna av för allt smör i småland. Jobbigt! Larm is tha shit!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-11 @ 20:59:00
Postat av: Malin

Låter tryggt! Jag måste fråga ska du göra något speciellt med din vinst? Nu var det ju väldigt mycket pengar om jag förstod det hela rätt men ska du unna dig något speciellt? :D Stort grattis!

Svar: Ja det var ju väldigt mycket pengar & visst har vi en plan redan, men den väntar jag med att dela med mig av till detta lugnat sig lite :)Tack så jättemycket! :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-11 @ 23:58:00
Postat av: Tess

Mums, vad gott med godis! :) Kram

Svar: Mm visst är det gott! :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-12 @ 12:16:20
URL: http://tesswaltenburg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0