Rundtur i huset

Nashville, mammaliv, hus&hem, myhome


Kommentarer
Postat av: camilla

Tack för titten i ert mysiga hus! Så mycket härliga lekhörnor August har! Där kan jag tänka mig att han trivs! :)

Kram


Svar: Han har lekhörnor ungefär överallt ;) haha. Men visst är det härligt att kunna byta rum & leka överallt tycker jag. Man blir inte uttråkad! :) KRAM vännen!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-06 @ 15:16:31
URL: http://camillasrum.blogg.se
Postat av: Anna

Va fint ni har det och väldigt amerikanskt! Tack för rundturen!

Svar: Lustigt att du tycker det är väldigt amerikanskt ;) För om man jämför vårt hus med alla våra vänners etc, så är vårt hus vääldigt annorlunda & "o-amerikanskt" :) Men det kanske ser jätteamerikanskt ut för en svensk? :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-06 @ 15:44:50
Postat av: Trees, mamma i London

Ni har det jättefint!! :) Älskar också alla lekhörn han har August. Vi har det så litet i jämförelse, men försöker ändå ha små "areas" med olika lesaker.

Älskar också dina season dekorationer du gör och sätter upp :D Mer bilder på det!!

Svar: Vad roligt att du gör det! :) Och TACK! Jag skulle bli tokig att bara ha ett endaste rum att leka i, så vi har spridit ut oss ganska friskt ;) hehe <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-06 @ 18:12:37
URL: http://mangofisk.se
Postat av: Johanna

Så himla fint! Älskar den öppna planlösningen, och din garderob!! Ojojoj, ge mig!! hihi Det som fattas i sovrummet tror jag är gardiner ;)

Svar: Mm ääälskar planlösningen! :) Ja jag vill såå gärna ha gardiner men har beslutsångest deluxe! Jag har faktiskt köpt ett par, men kan liksom inte bestämma mig ang. gardinstång osv. haha. Men det kommer! :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-06 @ 18:34:00
URL: http://joherman.blogg.se/
Postat av: Akka-mamma till Gustav

Vad fint och ombonat ni har det! Himla häftigt med den öppna planlösningen ner från ovanvåningen. Hur tycker ni det funkar att sova på varsin våning? Vi har så knäpp fördelning av sovrummen så vi kommer bli tvungna att göra detsamma i framtiden. Tack för titten :)

Svar: Jag tycker om det öppna eftersom huset är så stort. Är inte van det än ;)Jag hatade då August skulle sova på övervåningen & vi där nere, men nu när han sover i vår säng behöver jag inte tänka på det något mer ;)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-06 @ 19:11:22
Postat av: Anneli

Hej! Vilken trevlig blogg och vad fint ni bor. Kul att få titta in.

Mvh,

Anneli i Dalarna

Svar: Åh tack snälla! :)
jenny - mammaliv i Nashville

Postat av: Ida B

Sjukt störande att jag inte har ljud på min mobil, så det blev en väldigt tyst rundtur. Får kolla videon igen på pojkvännens telefon. Kul att se allt iaf! Älskar sånt här! :)
Ja men du "messmoer" kommer ifrån första lägret då va? :D dagen innan som vi satt på mIRC och pratade och va nervösa för nya skolan och klassen och sen hamnade vi i samma klass. :) du satt där med ditt fina lockiga hår utanför filmstaden. :) åh haha det va tider det. Kram!!

Svar: Har du den på ljudlös? Då kan man ofta inte höra videos :) Kul att du tyckte om lilla kiken, jag vet att du suktar efter fler sådanahär inlägg ;)

Åh herregud. Mirc!! Så länge sedan alltså! 10 ÅR typ?!? Shit.
KRAM vännen! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-06 @ 19:19:32
Postat av: Mammi

Har lite idéer ang sovrummet som vi får ta tag i, likaså pallarna i gästrummet. Fixar det i december! Så fint ni har det❤️

Svar: Pallarna vill jag så gärna klä om, men du vet ju hur jag är. Tummen mitt i handen ;) Men det vet jag ju att DU kan! Så hjälp tack i December.Sovrummet behöver ju sidobord, gardinger, jag vill gärna ha en fotölj i hörnet, en större lampskärm, en bänk vid fotändan av sängen & sedan något mer.. Men det är ett projekt som får ta tid :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-06 @ 19:31:23
Postat av: Aida

Åh vad roligt att få se hur ni bor. Älskar huset, Alltså WOW! Att man kunde "se ner" från trappen, och hur högt det var i tak med massa fönster! Helt fantastiskt. Håller med den som skrev innan, det ser väldigt amerikanskt ut jämfört med vad man är van att se i Sverige. Det är så spännande och kul att se hur länder skiljer sig åt. Kan du inte göra något sånt inlägg? :D

Söt August är som trallar omkring med, haha.


Svar: Ja jämför man med Sverige så är vårt hus nog väldigt amerikanskt ;) Men här tycker alla att vårt hur är så "annorlunda" hehe. Lustigt ändå! tack snälla för dina fina ord! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-06 @ 19:35:30
URL: http://www.aidalazarian.blogg.se
Postat av: Anna

Gillar er stil på huset. Vill oxå ha högt i tak. Det är ju typiskt amerikanskt :P Dina videos är så bra, själv hatar jag höra min egen röst. Man skulle kanske ändra dialekt medan man pratar hihi. :D

Svar: Älskar högt i tak! Mer utrymme rent generellt är ju väldigt amerikanskt :) älskart! Och det är bara att komma över den där "jag hatar min röst-känslan" ;) Jag hade sååå svårt att höra mig själv, men sen insåg jag att jag ska leva med rösten för resten av livet, så lika bra att gilla läget, hehe :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-06 @ 20:28:52
URL: http://strawberrydaiiquirii.wordpress.com
Postat av: Magdalena

Åh jättekul att se! Riktigt fint hus ni har. :) Det var mycket liknande det hus jag själv bodde i när jag var aupair för en herrans massa år sen. Det är kul att se vilka skillnader det är mellan svenska och amerikanska hus. Måste ställa en fråga angående gardinerna. Den i Augusts rum var ju jättefin, men det var den enda(?) Vet ju att Amerikaner väldigt sällan har gardiner i fönstren som vi har. Om de har nåt är det väl curtains, som är ganska stora, liksom som gobelänger mer. Men hur tänker du? Är det nåt ni kommer skaffa eller "nöjer" du dej med persiennerna?

Ps. Sen vill jag bara ge ett litet tips, som ni kanske redan tänkt på och fixat. Lampan vid August säng: ni har väl satt fast sladden på väggen? Så den inte hänger löst liksom. Vet nämligen att det hänt en väldigt tragisk olycka med just en sån lampas sladd och ett litet barn. :( ds.

Svar: Tack snälla rara! :)Vi har två vita tjockare linnegardiner i köket, men annars så har vi inga. Jag vill sååå gärna ha gardiner i både sovrum & kanske matsal. Och gästrummet! Men jag har beslutsångest så det skriker om det & kan inte bestämma mig. Det får ta tid! Jag ser gardiner som en investering så vill inte bara slänga pengar i sjön :) Och eftersom vi har persienner som är heltäckande har jag inte prioriterat just gardinköp. Puh! långt svar ;)

Sladden är faktiskt inte fast satt, men August sover inte i sin säng så den kommer han aldrig åt. Vi har dock planer på att ta bort den helt så han ska någongång iframtiden kanske sover där. Gillar inte sladdar i barnrum! Tack för upplysning vännen! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-06 @ 21:05:57
URL: http://lurvaandthecity.blogg.se
Postat av: Alexandra

Åhh så fint ni bor! Tänk om man kunde ha ett sånt hus här i Sverige utan att behöva betala flera miljoner! Det hade varit nåt! ;) kul o se hur ni bor och som nån skrev innan kul att se dina dekoration beroende på årstid! :)

Svar: Jaa i Sverige skulle det nog vara en 10miljonersvilla ;) Sååå annorlunda! Älskar att dekorera olika för årstider! Min mamma har alltid ändrat allteftersom året går, så jag har nog anammat det från henne ;)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-06 @ 21:09:12
Postat av: Maria Nw

Hej!
Tack för rundturen, vad kul att du ville visa det. Jag har två svgårar (heter det så vad konstigt det såg ut) och en svägerska som bor i USA, ena svågern har ett stort hus och jag känner igen själva husstilen (alltså hur huset är byggt) men jag tycker att ni verkligen har er egen stil på möbler etc. Jag tycker ofta att det "amerikanska" är möbler av mörkt träslag och tunga åbäken som man inte flyttar på i onödan, men riktigt så har ju inte ni så jag kan förstå att folk där tycker att det är annorlunda. Hursomhelst är det jättesnyggt! Kram

Svar: Jaa precis! De är stoooora mörka, tunga & de köper ofta ett helt set i samma serie till tex sovrummet, lädersoffa i vardagsrummet etc. Själva stommen i vårt hus är ju amerikansk då vi inte byggde själva, men tex köksluckor osv får vi ändra med åren. Just nu är det ändå okej :) Oj vad rörigt jag skrev ;) Men tack snälla!! :) KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-07 @ 06:42:26
Postat av: Maria Nw

A men nu då, svågrar menade jag ju. Om det nu är ett ord. :)

Svar: ;) det är ett ord, tror jag?? haha
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-07 @ 06:43:33
Postat av: Kusin Sarah

Jag hade fattat helt fel. Trodde att man kom in till vardagsrummet direkt när man klev innanför dörren! :P Så när jag såg videon blev det hel fel i skallen. Men ni har ett väldigt fint hus. :) Älskar eran porch. :) Sedan tycker jag förstås att Andrews kontor hade många bra band på väggen! ;)
Kram <3

Svar: Många hus vi kikade på vbörjade med vardagsrum & det är jag allergisk mot ;) haha. tack snälla du! <3 KRAM fina fina!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-07 @ 08:00:31
URL: http://gurkplopp.blogg.se
Postat av: Lotta

Tack för titten! Så roligt att få se hur ni har det. Jättefint överallt! :)

Svar: Tack snälla rara! :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-07 @ 10:23:40
Postat av: caroline

Älskar er planlösning! Så spännande!! Ni har det hur fint som helst!

Svar: Tack snälla du!! :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-07 @ 13:06:06
Postat av: Linn

Vilket hus!:)

Svar: Tack snälla :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-07 @ 21:00:16
Postat av: Annso

Så härlig planlösning. :)

Svar: Älskar planlösningen :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-07 @ 23:17:23
Postat av: Sofie Brissma

Åh, va kul det är att kunna följa er och se hur ni har det, vilket fint hus! massa kramar

Svar: Heeej Sofie! vad kul att höra från dig! :)Och tack snälla du! HOppas allt är väl med dig! KRAM! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-09 @ 12:08:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0