Jäkla skruttvecka

Denna veckan alltså..
Går EJ till historien som topp 10 bästa.
Fy. Usch & blä för dessa dagar.
 
Ok.
Här kommer världens längsta ventileringsgnällinlägg.
Nästintill samtliga lekdejter har blivit inställda. (Obs att jag förstår att man ej kan förutspå kids osv så jag hyser ej agg, men ändå så tråååkigt).
Andrew har jobbat sent varenda.jäkla.dag. (Obs att jag är honom evigt tacksam för allt hårt jobb!)
August har allergier & trots Clarityn som hjälper, är han mer trött, nyser, kliar & har svårt att somna. (Och jag känner mig ganska usel som inte fattat detta tidigare så jag kunnat lindra hans "lidande")
Den där goda kycklingmiddagen jag skulle laga i förrgår blev aldrig av för kycklinghelvetet var gammalt & fick slängas.
Samma kväll tänkte jag åka & betsälla japanskt. Då vi var påväg trillade August från högsta trappsteget ute & åkte huvudet före i våra stenplattor.
Jag dog inombords innan jag fick se att kiddet var helt & utan sår. Herregud alltså..
Mådde illa i typ 2 dygn. (Ok mår fortfarande illa av tanken) Orkar inte med allt detta som händer med en livlig unge som man älskar högre än något annat på jorden.
 
Vi har väntat en hel förbannad dag på en madrass som inte blev levererad förrän mitt i natten ungefär. Fick hålla korven uppe med galssmutor för han vägrar sova någon annanstans.
Låste idag in, samma kid jag mutade med glass, i bilen. För andra gången i hans liv!
Nycklar, telefon, rubbet - i bilen.
Extranyckeln blev ju stulen i NYC, hemtelefonen sa vi upp för ett par månader sen, det var 31 grader i solen & ingen granne var hemma.
Fick stanna en gubbe i sin bil, låna hans telefon, ringa Andrew som i sin tur fick ringa vår superservice som lyckligtvis kan låsa upp bilen från deras enhet. THANK GOODNESS!!
Sedan hetsbakade jag bullar för jag kände mig som en jävla skitmamma men det gick sådär då August knappt sov middag utan mest grät.
Stackars.. Han var säkert helt skärrad från incidenten tidigare.
Så hela eftermiddagen har han varit jätteledsen & trött.
Jag åt två kitkat till lunch & grät en skvätt för jag älskar August så mycket & för att jag känner mig så förbannat trött.
Vi har kramats & myst & jag har sagt "jag älskar dig" en miljard gånger.
 
Banala små livsbekymmer & små små hinder som just nu känns hemskt stora.
Men imorgon är det fredag, helgen är här & då kommer det kännas bättre.
 
 
<3 <3 <3 <3 <3 <3 !!!!
 
GAH!!
Står & lagar mat samtidigt som jag skriver.
Tänkte slänga ihop en enkel bön-quesadilla samt guacamole till middag.
Hällde just ingerfära på avocadon istället för vitlökspulver. SUCK. (Ja jag gör latversionen idag..)
TACK & HEJ!

Kommentarer
Postat av: Akka-mamma till Gustav

Fyyyyy! Vilken vecka! Och att allt skulle strula, så himla typiskt! Inte klokt dock hur de kan trilla så illa utan att slå sig värre! Ibland undrar jag vad de är gjorda av, så snabbt paniken över själva fallet har lagt sig!!! Hoppas ni får en fin helg nu! Kram

Svar: Ja alltså det är ju helt fantastiskt egentligen. Det där fallet trodde jag skulle slå upp huvudet helt ärligt. Men det blev bara små bulor. Tack gode högre makter för det alltså!! Hua! Tack detsamma kära du! <3
KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-09-20 @ 06:25:30
Postat av: Anna

Fy tusan :( Och du, att tycka saker är jobbiga betyder ju inte att man inte är tacksam (tänkte på dina "OBS"). Om det är något jag tycker man märker i din blogg är det hur enormt mycket du älskar A & A och hur tacksam du är för livet. MEN man måste ju få "gnälla" ibland.

KRAM

Svar: Åh jag veeeet. Jag förklarar mig alltid för jag vill inte framstå som en otacksam jäkel. Såå himla skönt att höra att du tycker det lyser igenom. Kärleken alltså. För visst älskar jag mina killar mer än något annat i hela himla världen <3
KRAM & tack för dina fina förstående ord!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-09-20 @ 06:59:02
Postat av: Alabama

Men ÅH, stackare!!! Du är EJ en skitmamma!!! Puss

Svar: TACK <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-09-20 @ 07:46:21
URL: http://www.alabamasthlm.se
Postat av: Matilda

Jisses vilken vecka, den där Murphy är en jobbig jäkel. Och visst är det jobbigt när det går skit och barnen slår sig eller annat händer. Min äldsta har senaste veckan ramlat av från linbanan i mariebergsskogen och fick världens blåmärke, han har åkt ambulans för kruppanfall, han har ramlat ur badbaljan och slagit i bakhuvudet och i tisdags ramlade han ner för trappan hemma hos ett våra kompisar. Det plus att han är apförkyld och hostig som tusan. Det gör så jäkla ont i en när ens barn drabbas av elände och olyckor.... Men de överlever ju, och tänk på att August inte kommer att minnas den stunden han råkade bli inlåst i bilen.

Ha en fin fredag nu och hoppas att din helg blir bättre!

Svar: Åh nej stackars!! :( Hua det låter som en mindre bra vecka.. Hoppas även er helg blir toppen! KRAM på er!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-09-20 @ 08:14:30
URL: http://whatabouttheroses.blogspot.com
Postat av: michaela- mamma till tre 💗

man måste älska dig för din ärlighet vännen! känner så väl igen mig..känslan när allt går åt skogen. men vad skönt att lillkorven inte slog sig illa! minns i våras när min stora ramlade och slog ut sin tand. det var det värsta jag upplevt i år (vågar inte skriva i livet för då tror du väl jag är galen haha)det var helt otroligt jobbigt och jag grät i tre dagar och var deppig betydligt längre. dom små kan verkligen driva en till vansinne med all den kärlek de kommer med ♥

varma helgkramar till dig ♥

Svar: Jag förstår att du kände så!! herregud ibland känns det som att jag orkar inte med ångesten över att barnet kan skada sig illa. Det gör ont i hela kroppen & jag blir helt illamående! Så jag förstår & känner med dig fullt ut! <3 KRAM kära vännen!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-09-20 @ 09:23:10
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: Sara

Åh vad fin bild! :D

Svar: Tack <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-09-20 @ 10:04:04
URL: http://sausan.blogg.se
Postat av: Madde

Ååh fy vilken vecka du verkar ha haft! Hoppas innerligt att fredagen och din helg blir så mycke bättre! :)

Svar: Ja en himla skruttvecka. Men nu kör vi helgen & den SKA bli bra! Tack för pepp! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-09-20 @ 10:09:38
URL: http://www.mittliviibitar.blogg.se
Postat av: Anna m Ludde och bullarna

Sluta ställ så höga krav på dig själv!!! Gör livet lättare för dig om du kan och om det innebär halvfabrikat so be it!
För mig var räddningen här hemma verkligen att Ludde börjat på förskolan och jag förstår verkligen det är segt om playdates ställs in då både unge och en själv behöver det!
Hoppas Andrew inte behöver jobba något i helgen så du får chans att andas och "komma ifatt" (så jag alltid känner)!
KRAM

Svar: Jag veeet! jag vet jag vet jag veeet. Du har så rätt. Men jag tycker ju inte att jag gör så mycket & kan liksom inte (vad är justify på svenska??!) dagis. Eller. jag vill väl inte ha AUgust på dagis. Men typ en dagmamma en liten sväng ibland, guuuud sååå skööööönt det skulle vara!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-09-20 @ 11:35:51
URL: http://annatotti.se
Postat av: Lotta

Kram!

Svar: Tack! <3 KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-09-20 @ 12:19:24
Postat av: Lina

Låter som en riktigt jobbig vecka för dig, men underbart att du ändå kan vända på en del saker och se det från en annan vinkel också. Efter skrutt-veckor kan det bara bli bättre :) Hoppas att du och din familj får en toppenhelg! Är relativt ny här på din blogg, men kommer tillbaka regelbundet! Bor själv i USA (NC) så relativt nära dig ;)
Ha det fint!

Svar: Ja men preciiis så är det ju faktiskt! Man får skaka av sig & köra full fart framåt. Nu är det ju helg så det kan inte annat än bli bra! Men vad roligt att du bor "så nära" :) Måste in & kika när jag får lite tid till övers i helgen! :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-09-20 @ 14:49:14
URL: http://lier.se
Postat av: Katarina

Åh, stackare, usch, känner med dig. Vissa dagar går verkligen allt bara helt fel. Hoppas helgen blir bättre! Kram!

Svar: Ja verkligen! Men nu kör vi positiv inställning & full fart mot helgen. Så skönt att få skaka av sig all skit ibland som hopats. NI är så underbara! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-09-20 @ 18:20:44
Postat av: Hanna Karlsson

Vi kan ha en dålig vecka tillsammans. Min har inte heller varit så kul..

Svar: KRAM kommer här! Hoppas vår helg blir bra!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-09-20 @ 19:44:06
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Yohannas.se

Geeee du, det var verkligen ingen höjdarvecka.. lär ta lite tid att smälta.. lite paus och "bara vara" med när & kära i helgen får vi hoppas <3 Men jag klurar på hur man ens kan låsa in nycklarna i bilen, alltså jag tänker mig att man måste trycka på nyckeln utifrån, har du tryckt på "låsa" medan någon dörr ännu var öppen menar du, och där lagt in nyckeln? :/ ..kvittar helt.. bara så hemskt att det ens kan hända liksom, huvaligen vilken ångest att återuppleva det igen liksom för er!

Svar: När man kör bilar i USA så låser de sig ju automatiskt då man åker över 10mph, så då jag öppnar min dörr inifrån & inte trycker på "låsa upp" alla dörrar & sedan smäller igen dörren, så är bildörrarna fortfarande låsta.. förstår du? Det dumma är att min bil är ju sprillans ny & borde ha den där funktionen att låser man in nyckeln, så låser sig inte bilen! Suck. Ja hur lyckas jag??
jenny - mammaliv i Nashville

2013-09-20 @ 20:42:51
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Åh- kan relatera så mkt! Ibland går allt åt helvete helt enkelt...simpel as that! Min man jobbar jättemkt o jag är ensam med 3 kids, visserligen är jag jättetacksam för att jag kan plugga/vara hemma med barnen men ibland när klockan är 21 o han fortfarande inte kommit hem vill jag bara byta lås på dörren... :-)
KRAM!

Svar: hahaha jaaaa precis så! Jag blir sååå sur ibland när Andrew kommer hem sent, även om jag vet att det är ju för jobb & att han försörjer oss samt jag borde vara tacksam. Men man orkar liksom inte ibland. Men jag förstår att med 3 så blir det lite mer intensivt ;) KRAM på dig!!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-09-20 @ 21:21:38
Postat av: Yohannas.se

Åh fyyyy den funktionen känns mer hightech än riktigt praktisk? Skrämmande!! Jag skulle nog skrivit till bilmärket och berättt, kanske värt för dem att veta hur det kan bli....?? Stackare!! Hur tar August det? Kram till er båda!!

Svar: Jag kommer ringa imorgon, här ska vi prata med managers direkt & inte vänta på brev ;) haha. Klago-mamman är på G! August har allergier & är förkyld så just nu har han det lite jobbigt, men jag tror att han glömt incidenten i bilen. Han sov riktigt dåligt de första två dagarna efter & var som en liten klängapa, så vi har kramats en himla massa, jag har burit & vilat med honom så han vet att jag är där. Stackars kille! :(
jenny - mammaliv i Nashville

2013-09-21 @ 19:26:48
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Postat av: Johanna

Usch, börjar nästan gråta åt allt ditt elände. Vet hur dom där veckorna kan va. Och dom önskar man ingen. Hoppas på en bättre nästa vecka. Kram!

Svar: Nej man önskar inte sådana veckor till sin värsta fiende. Hua så jobbigt det är. Men nu har vi haft en bra helg & allt känns bättre! <3 KRAM & tack för fina ord!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-09-22 @ 11:55:21
Postat av: Zanna i Karlstad

Hej Jenny!
Oh my vad jag känner igen mig i dina tankar..! Ibland är allting bara för mycket, så är det bara. Kom bara ihåg att du är SKITBRA oavsett! :)
Sen ville jag bara nämna ang. allergier och trötthet. Mina kids har också allergi och behöver medicin för det. I Sverige finns Aerius som är den enda allergimedicinen som inte ger den trötthet som de andra ger (tex Clarityn). Vet inte om ni har just den i USA, men den verksamma substansen i Aerius är iaf "Desloratadin", och i Clarityn är det "Loratadin". :) Jag är sjuksköterska och tror nog att jag är lite yrkesskadad.. hehe! Stor kram!

Svar: Åh TACK kära du!! <3
Och så himla bra att veta ang. Clarityn!! Jag har köpt den som är "non drowsy" men visst hade den dt där Loratadin i sig. Kanske ska jag kika efter någon annan då med den andra aktiva ingrediensen! Tack tack tack för tips!
KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-09-22 @ 21:21:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0