Pyntat överallt

Jag kan inte få nog av julpynt!
Och ni har övertalat mig att skaffa en gran.
Så i helgen kommer vi åka iväg för att köpa en riktigt vacker en & pynta med fina ull-ornaments, stickade kulor & annat som August inte kan förstöra.
Jag känner att plast håller jag mig ifrån i den mån jag kan.
Ja, det är väl vårt största uppdrag inför helgen tror jag. Att köpa gran.
Känner jag oss rätt kommer vi ta det väldigt lugnt då det varit mycket de senaste veckorna.
Och Andrew stackaren som suttit fast på flygplatsen halva himla dagen har inte ens kommit hem än då hans flyg nyss blev inställt.
Sååå tråkigt.
Meeen nu är det snart familjemys i dagarna 3.
Love love love!
 

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Så fint!

Svar: Tack! :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-12-06 @ 05:55:31
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Liz

Visst ska ni ha gran. Man kan ju verkligen gora massa barnvanliga och sakra ornaments sjalv ocksa om du vill ha alternativ till plast! Har kommer lite tips:

-Pappersdekorationer. Klippa snoflingor (tank dessa vikta tartpappren man brukade klippa monster i och sa oppnade man upp och det sag up som en snostjarna.) Annars kan man ju gora dessa tvafargade pappersstrutar som man flatar, som ar sa svenskt, som man fyller med notter etc.

-Tyg etc. Klippa klistra tomtar, renar, etc. Mala stora vita kulor (vortkulor eller vad heter dom som man kan gora snogubbar utav ocksa..)

- Trolldegs dekorationer. Superenkelt. Gor trolldeg, tryck ut stjarnor, tomtar, hjartan etc med pepparkaksformar, fixa ett litet hal for snore, lat torka, mala och hang upp i granen.

- Vanliga bakta pepparkakor som man kan dekorera och skriva God Jul pa eller liknande. Baka lite tjockare an vanligt och glom inte hal for snore!

Allt detta ar ju dessutom ocksa sa roligt att gora tillsammans med barn om man gillar att pyssla vill saga. Och pepparkakor i granen, kommer bade August och Mally att gilla...:)

Hoppas att jag gett dig lite alternativ tips till plast som du ju ar duktig pa att undvika. Glas kulor ar ju jattefarligt, bade for barn och djur!

Kram
Kram

Svar: Kul med massa tips!! :) Jag önskar jag hade stickat & virkat i god tid för det finns massor med underbara mönster online. Men vi tog oss till en butik idag & köpte underbara "kulor" i tyg, stickade osv. Så nu är det ingen fara att dra lite i granen ;) KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

Postat av: Annica

Vad fint ni har det!
Är nyfiken på vad förändringen är här inne. Kan inte se det :)

Kram!

Svar: Snart kommer det! :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-12-06 @ 08:42:34
URL: http://nickan78.wordpress.com
Postat av: anna

så fint :)

Svar: Tack! :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-12-06 @ 09:52:47
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se
Postat av: michaela- mamma till tre 💗

här åker granen också in i helgen! yeeeey! njuter hellre av den innan än efter jul. och eftersom vi reser bort över julen så passar vi på nu :)

kraaaam ♥

Svar: Åååhhh vad underbart! JUL!! <3 :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-12-06 @ 13:23:48
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: Hanna

Ååå jag vill också ha gran!! Förra året hade vi en miniliten i kruka för Lilly var överallt och ålade....i år är hon en ännu "värre" virvelvind - hon drar verkligen i allt fortfarande, river , kastar mm mm ........och mina allra favoritkulor är "isbollar" och istappar i glas.. men jag kör nog på en rejäl stor gran ändå..!

Svar: Vi får stötta varandra i gran-hysterin ;) Vi var & köpte en massa fina "kulor" osv i garn idag. Så himla fina! Så jag behöver inte vara rädd om de där superdyra vackra jag har i år ;)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-12-06 @ 13:47:04
Postat av: Madeleine Hutchinson

Jättefint!! Ser verkligen fram emot att börja julpynta när vi kommer till USA nästa vecka :) Gaah börjar verkligen pirra ordentligt i magen nu!!

Svar: Ja det förstår jag!! ihhhhh!! :) Sååå underbart!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-12-06 @ 14:45:30
URL: http://minamerikanskaresa.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0