Lillkompis

Ni undrar om våran lilla nya familjemeddlem & här kommer lite info.

Vi har kollat efter hundar i evigheter känns det som, men Andrew som har fött upp två Golden Retrievers tidigare, hade svårt att tänka sig en annan hund-ras & en fullvuxen Golden är ju inte optimalt i vårt hem.
Vi har kollat på så sjukt många olika hundar & raser & ditten&datten, men inte hittat något som känns perfekt.
Förra helgen nämnde en vän till Andrew att det finns mini goldens.
Dom är mixade med föräldrar som är Golden/Cockerspaniel & Golden/pudel. Uppfödarna väljer mamman & pappan som ser mest ut som en Golden & sedan får dom pytte-bebisar.
SÅ SÖTA!
När vi klickade oss in på hemsidan, såg vi att alla föräldrar hade fått små bebisar runt jul & framåt.
Detta betyder att det blir inga mer pluttar på ett tag & när vi såg dom små fluffiga valparna, kände vi att vi var tvugna att ha en. Dom hade fått många tjejer & eftersom dom är mer eftertraktade så var dom redan uppbokade, så vi började kolla runt på pojkarna.
Anledningen till att vi valde Marshmallow är för att han ser mest ut som en "ren" Golden & han har en väldigt ljus & fin färg.
Just nu är han megafluffig, men det är valphår & det mesta kommer att trilla av dom närmsta veckorna.
Anledningen till att alltihop går så fort, är för att massa människor vill ha dessa söta varelser & det är först till kvarn.

Hmm.. Ja, det var nog allt om min lillprins. Herregud vad jag LÄNGTAR!
Hoppas hoppas att det är ett sent flyg så jag kan följa med & möta upp honom på flygplatsen!


Kommentarer
Postat av: Hannah

Åh så roligt! Vet känslan när man har längtat så länge och så plötsligt händer det! Det kan verka impulsivt fast det är det ju inte om man har planerat. Och ibland blir man ju bara sådär blixtkär. Ja verkligen skoj alltså :) Så hur ska ni lösa hundvaktfrågan och så? Om du inte vill svara här kan du väl maila eller nåt.

Puss påre!

2011-04-13 @ 19:15:47
URL: http://gingertea.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hannah - Det kommer en kille 2 gånger om dagen som går ut med vovvisen & åker vi bort finns det ett superfint hund-dagis precis nedanför där vi bor :) Perfekt blir det!

2011-04-14 @ 00:00:57
URL: http://jennybenny.blogg.se/
Postat av: Therese

Åh vilken sötnos!

Haha jaa den där strumpmanin har jag nog inte växt ifrån än. Och det värsta är att jag fortfarande har en massa strumpor från den tiden som jag inte ens har använt än ;)

KRAM

2011-04-14 @ 00:49:52
URL: http://kamtroll.blogg.se/
Postat av: Hannah

Dogwalker alltså, det är ju perfa! Spännande med hunddagis i NY. Jag tänker tyvärr bara på djuraffärerna, där hundarn (och katterna) sitter inhägnade och i bur och att det är samma på hunddagiset. Skulle vara intressant att besöka tror jag minsann :)

2011-04-14 @ 10:02:02
URL: http://gingertea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0