Bröd-Lördag

Men fy vad trött jag är hela tiden.
Och yr! Inte så roligt.
Hoppas det blir bättre under veckan så jag har massa energi till flytten.

Brunchen idag var väldigt mysig.
Fina vänner som tyvärr ska flytta umgicks vi med i några timmar.

När vi väl satt oss ner vid bordet på restaurangen & kollade på menyn, så kunde jag inte tänka mig att äta en endaste sak?!
Eller jo.
Bröd.

Så jag beställde in ett fat med rostat, italienskt, lantbröd.
Japp.
Kul tjej.

Sen åt jag lite bröd när jag kom hem.
Och jag skulle väldigt gärna äta mer bröd till middag, men Andrew lagar köttbitar i förhoppning om att jag ändrar mig när maten ligger framför nosen.

Haha.
På tal om våran middag!
Igår drömde jag om svensk bearnaisesås på burk. Och har självklart inte släppt det ur tanken idag.
Jag har varit i 7 (!!) butiker för att försöka hitta såsjäveln, men den finns inte!
Blir tokig.

Kommentarer
Postat av: Sarah

Åhhh italiensk lantbröd som är såååå jävla gott! :O Jag skulle kunna äta ihjäl mig på det. :P

2011-08-14 @ 09:24:41
URL: http://slonnstam.com
Postat av: Linda

Nu vet jag ju inte vad för beasås du letar efter. Men IKEA har ju en egen på burk som ä god.

2011-08-14 @ 11:02:44
URL: http://mylifemymove.blogspot.se
Postat av: Anonym

Sarah - Jag är helt kär i det brödet just nu! hahah.



Linda - Åh jag vet att det finns i Sverige, men inte här i USA :( Så ledsen är jag!

2011-08-14 @ 15:05:29
Postat av: Sarah

1 cup vinegar

0.5 pc onion

10 white peppercorns

1 pinch tarragon



sauce



3 egg yolks

200 grams melted butter

1 tablespoon parsley

1 pinch cayenne pepper



Där har du bea recept ;D

2011-08-15 @ 17:14:04
URL: http://slonnstam.com
Postat av: Sarah

WHAT TO DO

1st Finely chop the onion. Crush the pepper grains. Add onions, peppercorns, vinegar and tarragon in a saucepan. (It is okay to use both dried and pickled tarragon.) Boil up to a third remains.



2nd Remove the saucepan from the heat. Strain the liquid and let cool.



3rd Add the egg yolks and whisk over a water bath until the sauce becomes creamy. (The sauce must not boil). Remove from heat and whisk the melted butter. Begin by drops. Then increase to a fine mist when the sauce binds.



4th Season with salt, pepper, parsley, finely chopped tarragon and cayenne pepper.



(glömde resten)

2011-08-15 @ 17:15:41
URL: http://slonnstam.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0