Aj aj i hjärtat

Äh. Jag kommer inte ifrån detta med sömninlägg för det är min vardag just nu & detta är ju min "dagbok".
Inatt sover August i sin säng i sitt rum för första gången. Blandade känslor är det. Skönt på ett sätt för det kan vara lösningen på sömnlösa skriknätter. Men det gör så ont i hjärtat på något underligt vis. Han har blivit så stor mitt lilla hjärta. Inget mer sova hos mamma :(


Kommentarer
Postat av: Akka- mamma till Gustav

Håller med om att hjärtat spricker för att de växer så fort, samtidigt som jag blir lika glad varje gång vi är på BVC och han har vuxit och utvecklats som han ska. Tänk om man bara kunde få trycka på "paus"! Hoppas eget rum och säng har gjort att du fått sova inatt.

Svar: Ja visst är det så! Vilken känslokarusell att vara mamma. Phew!
Jenny Lönnstam

2012-08-25 @ 07:01:24
Postat av: Jeanette

Förstår precis hur du känner. Vi ska snart flytta ihop lillasyster (14 månader) med storebror och sova själva i vårt nya sovrum. Tycker om att ha henne i spjälsängen bredvid mig, men vi satsar också på nattsömnen då storebror kommer nästan varje natt och väcker oss. För att sedan själv somna om gott... Och det är nog inte sista gången du sover med August. Vänta tills han vuxit ur spjälsängen och byter till större säng som han kan gå ur själv! Då kommer de gärna traskandes på natten... :)

Svar: Åh tänk att han ska bli så stor en dag. Helt knäppt! Måste ändå vara lite mysigt när dom kommer tassandes? :) Lycka till med flytten för minstingen! :)
Jenny Lönnstam

2012-08-25 @ 08:16:47
Postat av: Sandra

Hej Jenny! Jag har läst här inne sedan du var gravid men är så dålig på att kommentera. Nu när vi är på samma Facebook-forum känns det dock som det verkligen är dags :-) . Jag skulle skriva samma sak som Jeanette, han kommer nog helt säkert tillbaka. Små sömnstrulare har en tendens att göra det. Njut istället av några timmar VÄLFÖRTJÄNT sömn! Och skriv hur mycket om sömn du vill, det är ju din blogg och ditt liv just nu. Kram!

Svar: Men gulle! Vad roligt att du kommenterar nu! :) tack! KRAM
Jenny Lönnstam

2012-08-25 @ 15:26:24
Postat av: Stephanie

Åh, förstår att det känns lite jobbigt att det inte blir nåt mer sovande hos dig. Men ni får ta mornarna till det.
Vi har börjat låta Iva somna i sin säng och sen när hon vaknar för att vilja amma mitt på natten så får hon sova i vår säng. För då kan jag liggamma och inte behöver "hålla mig vaken" för att lägga ner henne igen. Så då får jag sova mer än halva natten (mellan ca 22-02.30) själv för att sedan ha henne hos mig mellan 02.30 och 05.30. Så småningom kanske hon får sova hela natten i sin säng och bara sova hos oss de tidiga mornarna.

Svar: Smart! Jag kanske också får göra så innan han kan sova längre stunder själv utan att äta. Han är ett riktigt matvrak :)
Jenny Lönnstam

2012-08-25 @ 19:41:07
URL: http://vargdrommar.blogspot.se/
Postat av: Nathalie

Du ska skriva preciiiis hur mycket du vill om sömn, din blogg ju!
Jag håller med om att det är jobbigt att låta de sova i egna rum. Vi har också låtit Melina sova själv sen en tid tillbaka. Hon är så lättväckt att det inte fungerar längre att ligga i samma rum. Vi har även nu låtit henne få vällingen innan hon blir galet trött, och låtit henne somna alldelles själv i sin säng. Vi var berätta på hysteri men hon gnäller lite, vi går in och bäddar om och säger god natt och sen somnar hon. Första dagarna sov hon HELA natten, men nu spökar tänderna så hon vaknar ett par gånger men absolut inte som innan då det var minst en gång i timmen! Oj då! Blev visst lite långt här, måste kanske ge plats för andra att skriva också ;)

Svar: Då har vi samma problem med lättväckt bebis. Så jobbigt det är när man tassar på tå & så råkar man röra armen lite för fort & då vaknar ungen. haha. Härligt att det funkat så bra för er! Hoppas tänderna kommer fram snart så ni får sova igen! KRAM
Jenny Lönnstam

2012-08-26 @ 13:55:58
URL: http://nathalier.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0