Packa bebis kappsäck

Tidigt på tisdag flyger vi till NYC för 4 dagar med vänner & massa skoj så här packas allt som August kan tänkas behöva.
Jag är väldigt organiserad när det kommer till att resa med lillkorven (vilket jag gjort ganska många gånger redan) så det skrivs listor, bockas av & packas packas just nu.
Tyvärr är jag inte en människa som "kan ta det som det kommer" utan vill ha allt tillgängligt.
Alla produkter jag använder vanlligtvis osv. Krämer, medicin, blöjor, wipes, ljudmaskin allt allt allt.
Onödigt kan tyckas, men sån är jag ;)
 
 
Lilla killen när vi var påväg till Sverige :)

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Jag är likadan, och gärna lite extra av allt - "ut i fall att" ;) vad härligt med New York, hoppas ni får en super härlig weekend!

Svar: jaa så tänker jag med!! ;) "Men tänk om.." & så packar jag ner lite extra.. och lite extra ;)
Jenny Lönnstam

2012-08-27 @ 05:27:31
URL: http://nathalier.blogg.se
Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

mysig bild! och vad avis jag är, vill också till NYC :)

Svar: Det ska bli himla kul! :) Ni ser ut att ha haft en toppenresa!
Jenny Lönnstam

2012-08-27 @ 08:03:36
URL: http://fashionstars.blogg.se
Postat av: Sandra

Jag är likadan. Alltid redo känns som en bra beskrivning. Mon egen packning (som förut var gigantisk jämt) är liten och Elsas enorm. Fast faktiskt har jag blivit bättre ju äldre hon blivit;) Så härligt med New York! kram.

Svar: Alltid redo var en bra beskrivning ;) Min packning har också minskat något otroligt mycket haha. Tack så mycket & kram tillbaka!
Jenny Lönnstam

2012-08-27 @ 09:44:10
URL: http://storstadstockholms.blogspot.com
Postat av: Pernilla Chis

Vad roligt med en minisemester!
Hoppas att det blir en lyckad sådan. Jag är nog lite tvärtom om tänker att "äsch, det där klarar vi oss utan". Haha, så olika man är :)

Svar: Jag önskar vrkligen jag vore lite mer som du! Men det är väl tur att vi alla inte är lika ;)
Jenny Lönnstam

2012-08-27 @ 09:47:44
URL: http://enfrusdagaribrasilien.blogg.se/
Postat av: Zarah - mamma och matte

Jag är också på gränsen till sån. Men det är ju bara bra tycker jag :)

Svar: jag tycker också det är bra, men det skulle nog vara skönt att liksom bara "äsch, det löser sig" & bara chilla lite med popcorn i soffan istället för att springa runt huset 458429 gånger för att få med allt & bocka av milslånga listan, haha
Jenny Lönnstam

2012-08-27 @ 21:31:36
URL: http://zaraholine.blogspot.se
Postat av: Amelie

Tycker du ska se det som en bra egenskap :) själv är jag tvärtom vilket kan bli väldigt rörigt i längden. Har inte barn än tack och lov så får hoppas jag blir mer organiserad sen ;)

Svar: hehe. Ja det kan ju vara både bra & dåligt ;) Det är ju inte hela världen om man glömmer en sak, men i stundens hetta kan jag bli helt rabiat när jag kommer på något som fortfarande är kvar hemma. Lustigt hur man är!
Jenny Lönnstam

2012-08-27 @ 21:59:25
Postat av: Ina

Hej! Jag har läst din blogg ett tag, kommer inte ihåg hur jag hittade den däremot..med på blogg.se kanske? och har kommenterat någongång förut men e inne och kikar varje dag :) Jag har en kompis från USA som jag ska åka till i oktober men innan jag tar ett inrikesflyg till henne så ska jag och kompisen jag reser med från Sverige stanna kvar och sova en natt i NYC -jag har aldrig varit där förut och undrar om du har några tips på vad vi kan tänka på när vi bara vill ha ett superkort boende för en natt, kan vara delat med flera, och om du har något tips på vad vi måste se och ska prioritera när vi bara är där så kort tid? Det går jättebra att skriva här eller skicka ett mail om du vill, och ingen brådska -hoppas ni har det bra nu på eran lilla minisemester tillsammans! Jag har också en liten flicka på 1,5 men hon får stanna hemma med sin pappa under tiden <3

Svar: Så svårt! Hmm.. jag skulle nästan ta en såndär turistbuss bara för att få se allt liksom. Det är helt omöjligt att välja vad man ska göra på 24 timmar. Central Park tar ungefär en helt dag om man ska gå & kika runt vilket jag tycker är helvärt! Men.. hmm.. Ta en turist tour! Åk runt & se allt i några timmar & strosa CP sen! :) Ha så roligt!!
Jenny Lönnstam

2012-08-28 @ 12:07:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0