Sista sovinlägget

Okej. Efter detta är det nog om sömn på ett tag. Nätterna blir värre & jag vet knappt vad jag ska ta mig till längre. Nu sover iallafall August dagens första nap i sin spjälsäng i sitt rum. Älskade lilla hjärtat. Önskar jag kunde hjälpa dig komma till ro lättare. Trots du kanske inte ser oss, så finns vi alltid här så nära nära ❤


Kommentarer
Postat av: Hanna - Melkers mamma

Men du stackare! Usch va jag lider med dig, hoppas hoppas han sover bättre typ NU! Massa styrkekramar

2012-08-23 @ 17:58:24
Postat av: Nicole - mamma till Elise och Inez

Usch och fy vad jag känner med dig! Det är hemskt när de små liven inte vill sova. Hur mycket sover han på dagarna? Skulle det kanske vara en idé att dra ner lite på sovtimmarna på dagen eller sover han lika dåligt även på dagarna?

Svar: Om han sover lite är natten katastrof, sover han mer har han lättare att komma till ro på natten. Lite bakvänt kan jag tycka? Han sover ca en timme på morgonen, sedan en timme till innan lunch, sen ett par timmar i sträck på eftermiddagen. Ungefär så.. kanske 4 timmars vila under dagen. Ibland mer ibland mindre. Är det "normalt"?
Jenny Lönnstam

2012-08-23 @ 20:26:39
Postat av: Fatima

Gud vad vi har kämpat med sömn sen Isolde föddes. Känner så igen mig i dina inlägg! Vill mest säga att, jag vet hur det är och att allt är övergående. Klen tröst när det är som jobbigast, men alla perioder och faser går över till slut. Idag sover Isolde hyfsat bra, jag klagar inte. 1,5-2 timmar mitt på dagen ä, vilket är lagom för hennes ålder och bra nätter sover hon i sitt rum 7.30-06.00. Iallafall fyra nätter i veckan, då orkar man om tre nätter/läggningar inte funkar. Fram tills hon var 10 månader sov hon sällan mer än ett par timmar i sträck, men det blev bättre när jag slutade nattamma helt. Tänker jag testa tidigare med nästa barn. Okej, slut på uppsatsen!

Svar: Jag minns att du skrev en del om sömn när isolde var mindre. Måste gå tillbaka & läsa för att finna lite tröst i August beteende ;) Skönt att det börjar bli bättre för er!! Kram
Jenny Lönnstam

2012-08-23 @ 21:38:07
Postat av: Hanna Karlsson

Hoppas att det snart vänder. Så jobbigt att inte få sova...

Svar: Hua. Hemskt jobbigt är det. Hoppas hoppas det vänder nu! Kram på dig!
Jenny Lönnstam

2012-08-23 @ 22:10:58
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0