Sömn? Vad är det?

Ni har undrat om August sover bättre nu när han äter. August hälsar att sova är inget för coola bebisar utan att han planerar att vara uppe hela natten & hålla mamma vaken på obestämd tid. Det spelar ingen roll om vi har play dates för att stimulera (*läs trötta ut) honom & att han får massa gröt som fyller magen innan läggdags. Vi har fast kvällsrutin & han somnar så himlans bra runt klockan 7/8 för att sedan vakna senast klockan 10 & hålla låda varje timme efter det. Mvh Extremt trött mamma


Kommentarer
Postat av: Mimmi - mamma till León

Fy f-n alltså!! Usch va jobbigt det är med sömnbrist... Jag känner igen mig så himla mycket. Gröten och precis som August somnar han gott runt 7-8, fast ist vaknar han flera ggr under natten och bara ligger och jollrar och sprätter som sen övergår i hunger... Jag KAN verkligen inte sova då..så nu i helgen blir det projekt "sova-i-sitt-rum". Men då kommer jag väl inte kunna sova pga det eftersom jag inte har uppsikt över honom :) My god! Hur gör ni med gröten? När ger ni?

Hoppas ni mår bra!! Och shit vad han växer lille August! En riktig knubbis nu ju :)

KRAAM!

2012-08-02 @ 19:27:18
Postat av: Louise

Vad fin han är din sömnvägrare!! Min kompis son har hållit på så där vääääldigt länge men till slut har det vänt och de sover mkt bättre.. En vacker dag får nog även du sova. Kramar

2012-08-02 @ 20:12:26
Postat av: Sofia - mamma till Svante ❤

Usch vet hur jävla jobbigt det där är! Vi testade att ändra Svantes sovrutiner under dagen också. Så att han fick sova lite längre under dagen och höll honom uppe senare på kvällen. Då fick vi hålla honom uppe trots att han var grinig och bara ville sova. På så sätt sov han mycket längre in på natten och vaknade då endast för att äta :) Testa! vi testade det mesta och tillslut hittade vi en metod som fungerade utmärkt för oss. Nu är det ju inte säkert att detta fungerar för er men det skadar ju inte att testa. Tillslut kanske han ger med sig i vilket fall :) hoppas, hoppas för din skull! Kram på er.

2012-08-02 @ 20:50:16
Postat av: Hanna -Melkers mamma

Åh stackare! Jag ska inte gnälla, Melker sover mellan 4-6 tim på natten men har precis börjat krångla så mycket innan han somnar. Han börjar vid 19-20 och kan gråta och gnälla till 23.00 då han tvärslocknar. Underbart när pappan jobbar natt och man vankar i 2-3 timmar. Är den gyllene övergången från 2-3 månader har jag förstått. Melker somnar inte i vagnen och vill som du vet inte ta napp. Han har äntligen hittat tummen och tar den ibland som tröst. Hoppas att August snart kommer på att coola killar faktiskt sover på natten de med. Massa kramar till en grym morsa som förhoppningsvis snart får sova bättre.

2012-08-02 @ 22:12:48
Postat av: Malin

som tidigare sagt, så ændrade vi också dagsrutinerna. Inget sova efter 3..å sen lgger vi henne før natten runt klockann 7. Fick æven berættat att man kan verstimulera barnen genom att førsøka "trøtta ut" dom. På så sætt tar de længre tid før dom små finna ro sjælva igen...

Har ALDRIG gett henne ngn mat efter kl 7 heller (bortsett från spædbarnstiden, då fick hon var 3e timma). Så har aldrig haft problem att hon vaknat å vart hungrig. Kan du inte prøva ge han lite ljummet vatten i flaska om han e hungrig?

Lycka till! =)

2012-08-02 @ 23:10:47
Postat av: Anna m Ludde

Åh jag är så rädd att det ska bli så för oss nu. Precis som du har de första månaderna varit skrattretande enkla och någon gång måste det ju vända... eller?
Hoppas det vänder tillbaka för er! :)
Kram

2012-08-02 @ 23:57:34
URL: http://annatotti.se
Postat av: Nikita

hua, jag lider med dig, hoppas det blir bättre snart!!
kram!

2012-08-03 @ 09:49:07
URL: http://nikital.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0