Sova i stora sängen

August har börjat tycka väldigt mycket om att sova själv i vår stora säng. I morse sov han i 2 timmar!! Önskar det vore lika enkelt att få honom sova i sin spjälsäng. Kanske borde jag lägga hans lakan i vår säng ett par nätter så det luktar mamma?
Och just ja! Ljudmaskinen med ocean ljudet är underbart! Även jag sov bättre. Hurra!!
(ursäkta att detta blivit en sovblogg, haha)


Kommentarer
Postat av: Anna med Ludvig och bullarna

Myyyys August! Blir aldrig för många sovbilder! :)

Svar: Så sant! :)
Jenny Lönnstam

2012-08-22 @ 23:45:54
URL: http://annatotti.se
Postat av: Alexandra

Haha så söt :)
Som du skriver så sover han ju säkert mycket bättre i er säng för att han vet att ni sover där. Så testa det där med hans lakan :)

2012-08-23 @ 15:14:19
Postat av: Sara

Söt kille! Dum fråga kanske; Varför är det så viktigt för er att han "måste" sova i sin säng? Har ni testat att samsova? Det kanske är svaret på alla era vakennätter?

Vi försökte få vår stora pojk att sova i sin egna säng hela första året. Gick inte, sen när vi bestämde testa samsovning så sov han hela nätter från start.

Nu när han är två och ett halvt år gammal så sover han gott i sin säng i sitt rum. Det handlade bara om att han inte var mogen för att sova själv så tidigt. Det var inte svårt att vänja honom vid hans säng sen, man måste bara vara bestämd och se målet. Två kvällar skrek han lite men sen har det gått hur bra som helst, just för att han är mogen nu.

Hoppas ni får bukt med sömnen. Man blir ju knäpp utan!

Kram

Svar: Åh han måste ju absolut inte, men jag kan inte sova alls. Jag vill verkligen samsova men min rygg gör SÅ ont när jag legat i samma ställning så länge & August vaknar varje timme eftersom han känner mjölklukten & vill amma. Så jag sover inte & har ont i ryggen = trött, sur mamma ;) Så vi försöker med sängen & det verkar funka ganska bra! :) Härligt att det funkade med samsovning för er. Jag avundas dig verkligen!!
Jenny Lönnstam

2012-08-26 @ 21:27:52
URL: http://rultans.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0