Cocktaileffekten

Detta ämnet ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Att hålla August ifrån alla hemska kemikalier som finns i världen är något jag kämpar för. Tänk att jag var så ovetandes om allt farligt ända tills jag blev gravid. Då jag började läsa & intressera mig. Vem kunde ana att plast andas ut farliga gifter?! Nej tack, inte till min kära lilla korv. Här undersöks leksaker noggrant online & samma gäller hudvårdsprodukter samt mat. Det finns alltför mycket farligt här i världen & kan jag skydda mitt barn mot något, så tänker jag göra det.
 

Läs mer om cocktail
 
Bryr DU dig?

Kommentarer
Postat av: Anna (dOddA)

Oja! Skulle vilja rekommendera boken Badskumt, gifterna som gör dig ren, fräsch och vacker. Superbra och medförde en ordentlig rens i vårt hem!

Jag tycker inte man behöver gå bananas men att man lär sig tänka efter i framtiden. Jag köpte allt leksaker till min pojk på ekoleko.se. Jättebra grejer och giftfritt!
Det är så mycket man inte tänker på men barnrummet innehåller mest gifter i hemmet och det skrämmer mig. Som barnkläder med plastiga tryck? Avger massa hemskheter :(
Vårt ansvar för våra barns skull och kanske framförallt deras barn som också de påverkas av hur våra baren lever...

Svar: Åh jag älskar boktips! Måste spana in!! Tack för tips! Ja du har så rätt att man inte behöver vara helt tokig. Men det jag kan göra, kommer jag försöka göra :) Precis som du antar jag :)
jenny - mammaliv i Nashville

2012-12-16 @ 22:43:29
Postat av: Annso

Spännande det där. När de gör mätningar i hus/lägenheter efter gifter så är det,alltid barnrummen som innehåller mest pga alla plastleksaker.

Svar: Ja verkligen! Så otroligt intressant!
jenny - mammaliv i Nashville

2012-12-17 @ 21:40:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0