Energipåfyllning

Vi är nyss hemkomna från en supermysig mamma/bebis-date & jag har så mycket mer energi! Att vädra & diskutera allt (män som har knäppa åsikter) mellan himmel & jord är så otroligt viktigt! Jag åt fantastisk chokladglass innan lunch & hade det hur bra som helst :) Hoppas ni har en fab fredag! Puss på er


Kommentarer
Postat av: Pappa

Det svänger fort fram och tillbaka ;)
Så är det, bara att vänja sig !
Kramar i massor till er alla
Pappa

2012-07-13 @ 21:40:02
Postat av: Mammi

Ja vad det svänger, här kämpar vi på med allt vad det innebär, en välbehövlig löptur blev det också idag. Frida jobbar hela helgen så fix o trix får vänta tills på måndag igen. Kram på er!!!!

2012-07-13 @ 22:25:00
Postat av: Nina

Härligt att du känner mer energi! Minns själv samma sak, det var så härligt att träffa andra mammor och prata av sig. Om allt och inget, det gjorde lika gott varje gång! Stor kram till dig!!

2012-07-14 @ 07:44:14
URL: http://ninaerica.blogspot.com
Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

ja det är inte alls lika kul att shoppa till sig själv längre! började redan när man var gravid och ingenting passade längre :p

lät som en mysig dag! :)

2012-07-14 @ 09:08:20
URL: http://fashionstars.blogg.se
Postat av: louise

Din blogg har blivit det första jag kollar varje dag nu :) Skönt att du har andra mammor att prata av dig med - det var det enda jag gjorde det första året som mamma - och nu är det som att jag börjar om igen genom att skriva om allt här.. ha ha.. Ville mest säga att du är väldigt söt och jag har kollat lite i arkivet och tycker det är härligt att du verkar vara en sån bra tjej. Bådar gott med tanke på att du ska uppfostra ett litet barn. Kram och hoppas helgen blir fortsatt bra!

Svar: Åh så sött av dig arr skriva sån fin kommentar!! Kram på dig med!
Jenny Lönnstam

2012-07-14 @ 09:55:10
Postat av: Nathalie

Härligt med energiboost!

2012-07-14 @ 09:59:11
URL: http://nathalier.blogg.se
Postat av: Emma

Jag hittade din blogg igår och har nu läst de flesta inlägg. Kärleken till din familj lyser igenom så mycket och det gjorde mig på gott humör för några timmar både igår och idag. Andrew verkar vara en sån otroligt fin kille och så har ni ju världens sötaste son och en härlig hund som jag har skrattat gott åt. Dina föräldrar verkar också helt underbara. Jag önskar att det fanns sån kärlek inom min familj, men jag är glad att vissa har det så bra i alla fall. :)

Mitt liv består mest av ångest varvat med depressioner så det var riktigt skönt att få ta del av din värld ett tag. Jag blir väldigt lätt rörd när det gäller folk jag inte känner av någon anledning, haha, så blev lite tårögd vissa gånger till och med. Det ska bli kul att fortsätta följa din blogg!

Kram

Svar: Men gulliga du! Det var nog den finaste kommentaren jag någonsin fått!Massa kramar till dig & hoppas du mår bättre snart <3
Jenny Lönnstam

2012-07-14 @ 13:54:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0