Jakten på regnstövlar

Det kommer regna en himla massa här i sommar, som det alltid gör "in the south" & jakten på ett par regnstövlar till August har börjat.
Jag har hört att Hunters ska vara riktigt bra & jag är väldigt nöjd med mina, men jag vill så gärna att han ska ha lite färg på sina & när jag googlade runt så hittade jag dessa på Zalando.
Givetvis en svensk webshop. Suck.
SÅ.himla.fina.
Blev fö. kär i märket JoJo Maman Bebe, som jag aldrig hört talas om förut?
Den prickiga solhatten. Åh!
 
Hittade även några fina barnklädern från Benetton. Tex denna jackan.
VILL HA.
 
Någon som har erfarenhet av kvalitet?
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: eastcoastmom i Spanien

Till en så liten som inte hinner slita så mycket innan han vuxit ur stövlarna skulle jag satsa på ett par billiga från Zappos... har du kollat de gamla vanliga annars: Lands End, LL Bean, Hanna Anderson eller brittiska Boden (http://www.bodenusa.com/ )

Svar: Ja det kanske är bättre! Jag vet liksom inte alls vad man ska satsa på just nu. Vill ju samtidigt inte att de läcker osv. Får ta en kik på de där sidorna! Tack vännen :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-04-29 @ 19:24:34
URL: http://grrringo.blogspot.com
Postat av: Hells mamma till Joe 5 & Lucy 2 1/2

Skulle också säga köp billigare tills fötterna slutar växa så mycket, för i den åldern brukar man få byta skor var 3-4 månad. Har haft både tretorn, aigle och billiga från high street stores och inga har börjat läcka. Och jag bor i regnets mecka England ;-)

Svar: Haha, regnets mecka ;) Här vräker det ner en stund & sedan uppehåll. Underligt väder. Men det blir översvämmningar med en gång för gartorna är ju så dåligt byggda. Dessa problem ;) Ja vi kanske borde satsa på billigare nu. Det låter vettigt. Tretorn har jag kikat på faktsikt!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-04-29 @ 20:10:05
Postat av: Mammi

Vi kan väl handla när ni kommer?

Svar: Det kan vi minsan ;)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-04-29 @ 20:49:04
Postat av: Annica

Vilka fina grejer! Här går att hitta många bra och hyfsat billiga regnstövlar tycker jag. Lyssna på din mamma ;);)
Kram <3

Svar: Ja jag kanske ska lyssna på mamin ;)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-04-29 @ 21:04:20
URL: http://busarna.blogspot.se
Postat av: Dixie

A är ju liksom både fantastic och fabulous- fantabulous :D
Jag läste att Crocs blev bäst i test men har inte orkat leta upp dom. Ellie älskar sina gummistövlar (Tretorn, tror jag) för det är så lätt att ta på och av dom. Gympisar, som dom äntligen kan ha efter kalla vintern, är sjukt svårt att få på henne. Terrible twos! Ikväll var det världens tragedi ch gråtfest i FEMTON minuter för att jag FÖRSÖKTE hjälpa henne med pyjamasen. KUL.
<3

Svar: Gullig du är!! :)
Order Crocs ger mig rysningar ;) Men kanske ska jag googla ändå & ta mig en kik! Tretorn har jag tittat på faktiskt. De är ju också jättebra har jag hört. Dessa beslut altså! Puh!

Och stackars lillan som tycker allt är så jobbigt nu.. Och jobbigt för dig! Heja på <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-04-29 @ 21:51:35
Postat av: Ina

Tittar ofta in hos dig men har inte kommenterat förrän nu. Jojo Maman Bebe har vi (bor i UK) handlat hos och vi är inte imponerade av kvaliten alls. Köpte "mjuka" läderskor när sonen var 1 år, de var mycket små i storlekarna och tighta över fötterna (och då har inte sonen speciellt knubbiga eller breda fötter)samt kändes hårda.Gick inte att använda. Köpte även en hängare med hans initial på och den var förutom förfärligt slarvigt tillverkad, även trasig. Fick en ny gratis (och behålla den trasiga som jag lyckades laga) som visserligen var hel men finishen var lika undermålig som på den första.
Visserligen köpte jag en stor väggdekal därifrån i form av ett träd som fortfarande sitter på väggen i sonens rum och som vi alla här älskar men det är då det enda.

Svar: Tack snälla för att du berättade om kvaliteten! Då blir det inte inte en beställning. Det vågar jag mig inte på. Väldigt uppskattat ska du veta! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-04-30 @ 20:47:14
Postat av: Zanna

Hej Jenny!
Av erfarehet och sjuhundrafemtio stövlar senare, så tänk på att fossingarna växer sååå fort! Vi fick som mest köpa 3 par nya i större storlek till Elliot - under en säsong! ;) Jag älskar i alla fall Tretorns stövlar, de är de absolut bästa vi haft! Lycka till i letandet :) stor kram!

Svar: Ja du har ju lite erfarenhet ;) Jag får ta mig en kik på Tretorns! Tack Zanna! :) KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-05-01 @ 07:39:38
Postat av: Sandra!

Jag skulle istället rekommendera Everst stövlar från Stadium, dom har fått bäst i test vad det gäller att hålla tätt och sitta bra på foten! :)

Svar: Tack för tips! Vi får testa & kanske köpa på oss några par när vi är hemma i Sverige i sommar! :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-05-01 @ 10:16:40
Postat av: Emma Louise

Jojo maman bebe tycker jag är jättebra kvalité - jag bor också i uk (som Ina) och jag har lite annan åsikt om jojo maman bebe. Deras storlekar är lite off me jag tycker kvalitén är super där! Men jag håller med alla andra, saker dom växer ur snabbt, skor etc. Är ingen större idé att lägga silly money på, men samtidigt är vissa märken värda lite mer för dom tål lite mera. Men om ni om framtiden ska investera i något (vinterjacka, overall etc) så gäller det att kolla runt och hitta något prisvärt - men dyrt är inte alltid bättre. Jag minns min son växte inte så mycket från 2 år tills han var 4 år. Så vi köpte en pop jacka åt honom (visst lite för stor när han var 2) men det hade han på sig höst, vår och sommar i 2 år - definitivt prisvärt då. Nu är han nästan 6 och växer så det knakar!! Haha kramar

Svar: Åh där ser man! Tänk att man kan ha så olika erfarenheter av samma klädmärke. Så är det ju med allt visserligen. Kanske jag vågar mig på köp om jag hittar i butik :) Så man kan känna & klämma lite!Verkligen jättebra tips ang. storlekar. Det tänkte jag inte alls på faktiskt!
Vi får helt enkelt vänta med att köpa hunters till knubbisarna slutar växa så fasligt ;)
KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-05-02 @ 23:34:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0