Lycka är..

.. att få stå på fönsterbrädan en tidig morgon & kika på trädgårdsarbetarna som klipper gräset med stora stora gräsklippare.
 
 
♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej! Hittade din blogg idag och undrar hur du och din man träffades? :)

Svar: Det finns en videoblogg om den historien under videobloggar ;) KRAM & välkommen hit! :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-06-15 @ 18:42:57
Postat av: Jenny från Karlstad

Lilla sötnosen <3
När är det ni flyger hem till Sverige och K-d?
Kan inte vara allt för lång tid kvar...
Hoppas att ni har en härlig helg.
För mig och kidsen har sommarlovet börjat.
Så härligt :-)

Svar: Nej nu är det inte länge kvar!! :) den 4e juli är vi hemma. Tjohooo! Härligt att ni har lov!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-06-15 @ 18:56:39
Postat av: emma sofie

Hihi så där gör mina barn också!

Svar: Sötungar :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-06-15 @ 19:50:01
URL: http://frokenemmapemma.blogg.se
Postat av: michaela ♥

lilla hjärtat ♥

Svar: Ja han är så himla underbar <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-06-15 @ 21:12:20
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: På Selmas gata

Jag håller på och läser mig igenom din blogg nu, är på "maj 2012" för tillfället. Perfekt lektyr såhär när sonen tittar på barnprogram och mannen sover:)

Jo jag undrar en sak; i Usa verkar det vara väldigt vanligt att man tar reda på könet på bebisen innan den kommer. Iaf om man ser på amerikanska tv-serier, där berättar de för sin familj och vänner också vad det ska bli. Stämmer det? Finns det ngn speciell anledning till att man gör så?

Vi gjorde det med Max men ingen av våra kompisar som också fick barn i samma veva visste vad de väntade. Här i Sverige känns det som om det nästan är lite "fel" att ta reda på könet, fast jag tyckte själv att det var ganska praktiskt.

Kraam från ett mulet västkusten

Svar: Men vad ambitiöst av dig!! ;) haha. Söta du.Jaa det stämmer att nästan ALLA tar reda på kön. Jag vet en vän som inte gjorde det, men resten tar reda på det så fort det går! Här är det ju inte tabu med blått för pojkar & rosa för tjejer & det är därför man vill veta. Även inför baby showern så folk kan köpa "könsanpassade" presenter. I Sverige är det ju totalfel (enligt många) att vilja göra rum mer "pojkigt eller flickigt" & man ska liksom bara go with the flow för alla bebis är födda lika & "förr klarade man sig minsan utan att veta" ;) Äh. Jag VILL verkligen veta nästa. Varför vet jag inte, då jag inte är speciellt överdriven med blått blått blått & om det är tjej att jag kommer köpa allt rosa, utan bara för att det är kul. Mest ur namnsynpunkt tror jag :) Det var så himla kul att fokusera på pojknamn tycker jag! Oj vad långt det blev ;) Hoppas inte för rörigt så du förstår. KRAM på dig!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-06-16 @ 11:17:59
URL: http://selmasgata.blogspot.se/
Postat av: Anna

Godmorning, kom å tänka på en annan sak igår och jag vet att du gillar frågor så jag testar :) Vad är skillnaden på police och sheriff i USA? Sheriff påminner om vilda västern. Har ni det i south? Kram

Svar: Hehe. Jaaa jag älskar ju sådanahär frågor! ;)Det finns alltid en Scheriff! Han är högre upp än "vanliga" polismän :)
Och ja vi har det här & ja han bär nog cowboy boots, hehe.
KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-06-16 @ 11:24:31
URL: http://strawberrydaiiquirii.wordpress.com
Postat av: Madeleine Hutchinson

Åhh vad jag längtar tills jag får mitt GC. Hoppas att vi kan ses när du är i Karlstad, annars får vi styra upp en blogg dejt i USA :)

Svar: Ja det vore ju för kul!! :) Och jag har GÄRNA bloggdejt här i USA. Hoppas hoppas hoppas du kommer landa nära oss ;)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-06-16 @ 13:56:38
URL: http://minamerikanskaresa.blogspot.se
Postat av: Lovisa

Hej!

Härlig blogg du har! Jag ska ut och flyga till USA och kommer vara i vecka 21-22. Har för mig att du var ute och flög gravid. Själv börjar jag bli lite nervös, särskilt för att det på något sätt ska vara farligt för barnet. Vad säger de i USA om att flyga pch hur mycket flög du?

Tack!!

Svar: Hej & TACK :) Vad roligt att du ska åka hit på semester :) Var inte nervös! Jag flög 5 gånger som gravid & sista gången var i vecka 33, så du kan vara lugn. Ha stödstrumpor, mycket vatten & saker du tycker om att äta. "gympa" lite på toaletten så blodet rör sig i benen & fötterna. Jag gjorde squats & tåhävningar ;) KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-06-16 @ 14:27:01
Postat av: Anna

Hi hi coolt :)

Svar: ;)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-06-16 @ 19:31:35
URL: http://strawberrydaiiquirii.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0