Hem till Nashville

Vi är påväg hem till Nashville igen & har sagt hejdå till ett underbart Seattle. 
August har verkligen haft nog av turistande & frågar nu efter Mally varannan sekund. 
Ja det ska bli skönt att komma hem, minst sagt!
Och inte blir det sämre att jag har bokat städfirma imorgon. Såååå skönt det ska bli att få allt skurat! 
Vi hörs i Nashville! 

Alla dessa gränder! Åh!! ❤️

Kommentarer
Postat av: Sofia

Mysig bild :-)

Svar: Seattle är verkligen urmysigt :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-17 @ 21:38:29
URL: http://lovejournal.blogg.se/
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

Det ser ju urfint ut :)

Svar: Det ÄR sååå fint! :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-17 @ 21:52:54
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Anna m Ludde och bullarna

Men åhhhh, du har varit i Seattle medan jag varit på semester i Turkiet! Åh men åh men åh!!! Världens bästa stad ju! Kan ni inte flytta dit så jag kan hälsa på er också när jag är där? :D KRAM

Svar: Haha vi pratade lite smått om det ;) Men vi får se i framtiden! Jag har allt kika tpå dina stekbilder & avundats lite ;) Hoppas du haft den underbart!
KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-17 @ 22:22:30
URL: http://totti.wordpress.com
Postat av: Victoria B

Va härligt ni verkar ha haft det I Seattle! Ett av mina res-måsten med!! speciallt ett besök på Starbucks försa café. Gammal barista som jag är :)
fråga, jag köpte just lite nya body wash's och shampoos ect och hittade live clean (baby) åt Alice. nåt du har hört om? och isåfall gillar du produkterna? jag vart helt hooked on YES to produkterna efter du rekomenderade dem :)
KRAM!

Svar: Men vad kul :) Det visste jag inte. Då sulle du ÄLSKA Seattle. OJ så mycket coffee shops :) Kul att du gillar YES to! Jag har inte testat live clean till August faktiskt. Använder bara Earth Mama angel baby & California Baby :) KRAM
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-17 @ 23:19:12
Postat av: På Selmas gata

Åh så härligt att få vara på semester- och att komma hem igen:) Jag har väldigt dålig koll på avstånd i Usa, hur lång tid tar det för er att ta sig till Seattle t.ex.? Är också nyfiken på om man får ta med sig hunden in i butiker, sitta på caféer (ute) med hund, etc. Alltså, är Usa ett "hundvänligt" land?

Kram!

Svar: Så härligt. Både och :) Seattle är väldigt långt bort! Det tar tex ca 10 timmar att enbart bila från Cali till Seattle. Och det ser ju ut att ligg SÅ nära. USA är STORT ;) Och för oss tog det först ett 3 timmar flyg, sedan ett ytterligare 2 timmarsflyg.

Och ang. hundar det beror på vart du bor. Eftersom man inte kan gå här i Nashville, så tar man naturligt inte med sig hunden till mataffären för man stoppar ju inte in den i bilen bara för att handla ;) Men andra stater kan man ju gå i & de är mer hundvänliga :)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-18 @ 13:02:59
URL: http://selmasgata.blogspot.se/
Postat av: Annica

Nu har jag äntligen läst ikapp mig på din blogg. Har varit upptagen med att vara sjuk den senaste veckan ;) Och barnen har varit sjuka osv, osv... suck!
Seattle alltså! Jättehärliga bilder! När jag kommer till USA nån gång är denna staden på min must-see-lista! For sure!

kram på dig!

Svar: Stackare som varit sjuka :( HOppas ni får må bra & vara friska nu! <3
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-18 @ 15:19:59
URL: http://nickan78.wordpress.com
Postat av: Victoria B

Japp Starbucka va mitt första job I Canada :) Världens roligaste ställe att jobba på!
Det är rätt svårt att hitta alla bra produkter här I Canada faktiskt. Det är så stor skillnad på utbudet I usa och här..skumt tycket jag. Som tur är bor vi nära gränsen och kan åka över och handla de vi inte hittar här. Såg att Walgrens har mycket organic och natural produkter. Vart brukar du hitta det bäst utbudet? Så jag vet vart jag ska börja kolla :)
KRAM

Svar: Åh där ser man :) Jag har hört att det ska vara superkul att jobba där! Har de inte lika mycket kaffeutbud menar du? Här är det ju galet mycket, hehe ;)

Jag köper nästan allt mitt på amazon.com. Så mycket enklare ;)
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-18 @ 15:26:54
Postat av: Victoria B

haha ne, jag menar utbud på naturliga och organic hudprodukter lol

Svar: Oj haha. Vad roligt mitt svar blev!! haha. Jag menar att Starbucks inte har lika stort utbud ;) haha.Ehm.. Well jag köper allt mitt till August på amazon.com. är meddlem i amazon mom där man får ytterligare rabatter på allt till kids :) Älskart!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-18 @ 23:22:21
Postat av: sanna hyvärinen

Hej! Jag lämnar en kommentar hos dig för att fråga om du skulle vilja göra mig en liten tjänst som skulle betyda såå mycket för mig!! Jag heter Sanna och är 20 år och bor i en liten stad utanför Stockholm, jag brinner för mode och skönhet (vilket du kan se i min blogg haha) jag deltar nu i Schwarzkopf tävling på facebook där man kan vinna en tävling om Sveriges snyggaste hår! Jag skulle vara evigt tacksam om du ville rösta på mig och kanske även lämna en kort motivering om du gillar mitt hår! Kram!

Svar: Lycka till i tävlingen!
jenny - mammaliv i Nashville

2013-10-19 @ 09:40:32
URL: http://socosy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0