Rosta pumpakärnor
I måndags, då jag var färdig med vår Jack-o-lanter, samlade jag upp alla pumpakärnorna & tvättade av dom.
Lät dom torka över natten, på en pappershandduk.
På morgonen hällde jag över dom i en skål, tog jag en matsked med olivolja blandade runt ordentligt.
Bredde ut alla kärnor på en plåt & rostade i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter.
(Rörde lite undertiden ca var 5:e minut)
Så fort dom var gyllenbruna, tog jag ut plåten, hällde över dom i en skål & sprinklade lite kosher salt över.
Så himla GOTT!
Kommentarer
Postat av: Zarah - mamma och matte till mops
Ja visst är det fint? Det betyder vind på ett sydamerikanskt språk - Quechua. Mamma gillade det så mycket så minstingen fick det fina, annorlunda namnet :)
Svar:
jenny - mammaliv i Nashville
Postat av: Trees, mamma i London
Mums!! Jag som kastade mina pumpakarnor!! What a waste!!
Maste Fraga dig, har tankt pa det lite.. vet inte om jag kanske till och med fragat innan?
Har du en nanny eller liknande? babysitter? eftersom inte familj bor i narheten!
Du har val vart nanny? Jag har ju ocksa det.
iallafall, vad tycker du om det? :) kraam!
Svar:
jenny - mammaliv i Nashville
Postat av: jenny
hej!
verkar jättegott! men varför just koshersalt?
Svar:
jenny - mammaliv i Nashville
Trackback